LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Gaming ne poznaje granice

Borbe sa Sotonom i pretvaranje vode u vino: simulator Ja sam Isus Krist uskoro dostupan na PC-ju

Najavljeno je kako će igrači imati priliku izvesti neka od najpoznatijih Isusovih čuda kao što su pretvaranje vode u vino ili liječenje teško bolesnih.

Najavljeno je kako će igrači imati priliku izvesti neka od najpoznatijih Isusovih čuda kao što su pretvaranje vode u vino ili liječenje teško bolesnih.

Još 2019. godine najavljen je izlazak video igre koja je svojim naslovom odmah privukla veliku pažnju. Ja sam Isus Krist - naziv je ovog pomalo kontroverznog simulatora koji će nakon gotovo dvije godine ugledati svijetlo dana.

Uoči Božića, točnije 1. prosinca, na Steamu će biti dostupna svojevrsna demo verzija ove igre, a njezin izlazak u konačnom formatu očekuje se početkom 2023. godine. 

Kako piše HCL portal, u prologu simulatora Ja sam Isus Krist, igrači će moći istraživati Nazaret, grad u kojem je Isus proveo svoje djetinjstvo. Sveukupno bi u demo verziji trebalo biti dostupno oko sat vremena igranja, a pri tome ćete svoj lik moći suočiti sa Sotonom, Isusovim vječnim neprijateljem. Također, najavljeno je kako će igrači imati priliku izvesti neka od najpoznatijih Isusovih čuda kao što su pretvaranje vode u vino ili liječenje teško bolesnih.

Kada bude dostupna u punoj verziji, ovaj simulator će navodno pratiti kompletan život Isusa Krista, od njegovog rođenja pa sve do posljednje večere i raspeća.

Očekivano, komentari su brojni, dio publike kritizira naslov uz argument da se radi o bogohuljenju, dok ostatak gejmera pozdravlja kreativnost PlayWay kompanije koja stoji iza ovog, svakako zanimljivog, naslova.

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT