LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentske pogodnosti

Zašto bi samo ljeto bilo bezbrižno, neka bude cijela godina!

Ne brini brige koje ne moraš. Iskoristi studentske pogodnosti koje će ti olakšati život i čuvati budžet.

Ne brini brige koje ne moraš. Iskoristi studentske pogodnosti koje će ti olakšati život i čuvati budžet.

Ljeto je i sve je laganini. Matura, upisi, ispiti i učenje postaju prošlost (barem do devetog mjeseca, a nadamo se i duže). Jedino o čemu trenutno treba brinuti je kako što kvalitetnije ispuniti ljetne dane, kamo otići na more, koji festival posjetiti…

Lako je smisliti dobar plan, problem ponekad postane realizacija. Pogotovo ako se promatra financijski dio. Sreća u nesreći je ta da status studenta donosi puno pogodnosti zahvaljujući kojima je lakše ostvariti zacrtane planove i to ne samo u ljetnom periodu. 

Što, gdje, kako? Nastavi čitati!

Štedi i vrijeme i novac!

Kartično plaćanje olakšava život svima – brže je, jednostavnije i skraćuje čekanje u redovima. Odlasci u poslovnice postali su prošlost zahvaljujući mobilnom i internet bankarstvu. A najbolje je što, kao student, navedene bankarske usluge i proizvode možeš koristiti besplatno, upakirane u paket OTP Indeks.

Kako jedno dobro uvijek povlači i drugo, osim besplatnih bankarskih usluga OTP banka korisnicima nudi i super program vjernosti – OTPetica. Radi se o loyalty programu u kojem na zabavan i edukativan način skupljaš bodove koje možeš iskoristiti za jako cool popuste kod partnera programa. 

Kad ne hrani, iksica donosi super uštede!

Iako je akademska godina gotova, iksicu uvijek imaj pri ruci. U više od 80% slučajeva zahvaljujući toj magičnoj kartici ostvaruješ brutalne uštede. Možda najbolja ušteda odnosi se na putovanja, odnosno prijevoz. Karte za autobus, vlak, trajekt itd. uz iksicu su puno povoljnije. Za one malo avanturističnijeg duha (i kojima se ne žuri) naša preporuka za odlazak na more/festival/kod frenda jest vlak, karte su jeftine, a komfor neprocjenjiv.

Ako planiraš putovati izvan Hrvatske, svakako nabavi međunarodnu studentsku iskaznicu ISIC s kojom popuste možeš ostvarivati na više od 40 000 mjesta u 120 država. Iskaznica ti omogućuje povoljniji prijevoz, smještaj, shopping, ulaznice za muzeje, kazališta i kina, rekreaciju, sport i drugo što je mladima dostupnije za manje novca.

Sad kad znaš što ti je činiti, baci se na planiranje. Iskoristi maksimalno i ljeto i studentske dane općenito. Nauči nešto novo, posjeti neku destinaciju na kojoj nisi bio, druži se i upoznaj nove ljude jer poslije ljeta opet sve ide po starom, faks, menza, učenje... :)