LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Recenzija izvedbe

Studio smijeha: "HR vs. SRB Newcomers"

Posjetili smo hrvatsko-srpski stand up "fajt" u Studiju smijeha. Ako niste sigurni trebate li i vi doći, pročitajte recenziju.

Posjetili smo hrvatsko-srpski stand up "fajt" u Studiju smijeha. Ako niste sigurni trebate li i vi doći, pročitajte recenziju.

Slobodno se unutar topline svoga doma liječite čajevima, medom, limunom, voćem, lijekovima, bojkotom svih obveza i beskrajnim reprizama TV serija, no najbolji lijek za tijelo i dušu je svakako smijeh, a najbolja ljekarna/ambulanta za to – Studio smijeha!

Jedan od nastupa bio je hrvatsko-srpski stand up „fajt“ pod nazivom HR vs. SRB Newcomers za sve ljubitelje dobrih fora i neizostavnog srpskog humora. Voditelj stand-up večeri bio je rezident Studija smijeha – Tin Sedlar.

Gosti koji su imali priliku nastupati i nasmijati posjetitelje bili su: Jelena Mandarić (inače iz Srbije, no Hrvatska ju je djelomice posvojila), Marko Dejanović, Radomir Nestorović, Ana Zlatanović i Nikola Radojlović, svaki jedinstven i originalan na svoj način. Uz svakog od njih, vrijeme (pre)brzo prođe, dobre fore nizale su se iz milisekunde u milimilisekundu.

Uz dobru publiku, čiji je zvuk kroz večer postojao sve glasniji i življi (iako nije bilo tradicionalnog Hoćemo još! povika), smanjivala se trema gostiju, što je ovu večer učinilo još boljom. Gosti su se dotakli svevremenskih tema i uz njih smo, barem na jednu večer, zaboravili silne nedaće sudbe klete na dnevnoj bazi.

Znate kamo otići sljedeći put kada trebate odmoriti dušu (a i tijelo da vas, ako već ne vježbate, mišići barem bole od smijeha), maknuti se od svakodnevnog stresa i u dobrom humoru pronaći mir, barem na par sati.

FOTO: STUDIO SMIJEHA