LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OMOGUĆI SI ZANIMLJIVU VEČER

S ovih 10 izazova igra „Istina ili izazov” postaje nezaboravna za cijelo društvo

Donosimo vam 10 izazova s kojima će sve biti još zabavnije, a dobro će doći i svima kojima baš u trenutku kada su oni na redu nedostaje inspiracija.

Donosimo vam 10 izazova s kojima će sve biti još zabavnije, a dobro će doći i svima kojima baš u trenutku kada su oni na redu nedostaje inspiracija.

Pozvao/la si prijatelje kod sebe i želiš zanimljivu večer, imate sve potrebno od hrane i pića, ali nedostaje vam još neka zanimljiva aktivnost koja će vaše druženje učiniti nezaboravnim.

Igru skrivača ste prerasli, beer pong vam je američka glupost, a za kartanje nemate dovoljno koncetracije. Mi znamo nešto što se nikada ne prerasta i uvijek može biti jednako zanimljivo, a riječ je o igri Istina ili izazov. S tom igrom nikada ne nedostaje smijeha, može prouzrokovati malo neugodnosti, ali i stvoriti uspomene koje ćete prepričavati još godinama, ako ne i cijeli život. Ne bojte se izabrati izazov jer tko zna gdje vas može odvesti.

Uprvo zbog toga donosimo vam 10 izazova s kojima će sve biti još zabavnije, a dobro će doći i svima kojima baš u trenutku kada su oni na redu nedostaje inspiracija.

1. Pokaži posljednju poruku koju si poslao/la bivšem

Upps! Možda vam neće biti najugodnije, ali vjerujemo da će biti dovoljno da shvatitie kako vas taj netko zbilja nije zaslužio. Ipak, ovaj izazov preskočite ako je netko baš friško prekinuo. Po tim ranama ne želite  „čačkati.

2. Podijeli s društvom zadnjih 5 snimka zaslona

Nadamo se da kao student radiš samo screenshot skripti, ali što je - tu je, izazov je tu da se ispuni. Stisni zube i pokaži svima što imaš.

3. Pokaži pred društvom seks pozu u kojoj najviše uživaš

Znači, ne opisuješ, već pokazuješ. Demonstracija je majka svega, a upravo ona je najzaslužnija za najgromoglasnije smjehove.

4. Nazovi pizzeriju i pitaj ih dostavljaju li pizze u obliku penisa

Ne moraš zapravo i naručiti pizzu, osim ako niste baš gladni, ali moraš postaviti ovo sudbinsko pitanja. Uvijek se možeš izvući na to da pripremate djevojačku večer, tako će stvar biti manje neugodna.

5. Započni Instagram Live i počni pričati o temi koju daje osoba koja ti dodjeljuje ovaj izazov

Vjerojatno nećeš biti pošteđen/pošteđena temom, ali tko zna, možda uspiješ dobiti i neke nove pratitelje i povezati se s istomišljenicima. Držimo fige!

6. Pošalji poruku bivšoj ljubavi sa sadržajem „Nedostaješ mi!”

Tko zna, ovo možda neće biti tako loš izazov ako ti ta osoba stvarno nedostaje, a pitaš se kako on ili ona razmišljaju o tebi. Možda odgovor bude iznenađujući, a ako ne bude - uvijek imaš opravdanje da je bila riječ samo o igri, a ti ne odustaješ ni kada je najteže.

7. Napravi snimku zaslona 5 prvih storyija od drugih osoba i objavi ih na svoj story

Znači, nema preskakanja. Prvih 5 je tvojih 5 novih storyja.

8. Napiši na Facebook status „Lajk i ocijenim ti izgled i napišem imaš li šanse kod mene”

Ovakvi statusi su bili u trendu u tinejdžerskim godinama i brojni od nas su ih nekada pisali. Vrijeme je da oživite povijest.

9. Nazovi jednog od roditelja i reci im da otvaraš OnlyFans

Od vas se očekuje da razgovor izgleda kao svaki drugi, međutim da im u tom razgovoru objasnite i da ste se odlučili za novu karijeru jer ste shvatili da vas studiranje ne ispunjava. Ako ne znaju što je OnlyFans, vaš je zadatak svakako i to objasniti.

10. Do kraja igre na sve izazove odgovaraš s DA.

Iako je već klišej, ovo stvarno može biti zanimljivo.