LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zdravlje i ljepota

VIDEO: Znate li što je „Cake Check Challenge” i zašto je toliko popularan na TikToku?

Trend je već privukao milijune pregleda, a ovaj izazov potaknuo je mnoge da se uključe u tjelesne aktivnosti u teretani.

Trend je već privukao milijune pregleda, a ovaj izazov potaknuo je mnoge da se uključe u tjelesne aktivnosti u teretani.

TikTok format sadržaja s godinama je u potpunosti preuzeo čelnu poziciju u svijetu zabave kratkim videozapisima. Od svojeg početka, korisnici su kreirali sadržaj na raznolike teme, od kućnih trikova i plesnih izazova do aktivnosti za kućne ljubimce i raznih trendova, koji se šire najbrže upravo na ovoj društvenoj mreži. Svaki dan donosi novi trend ili izazov na TikToku, a jedan od onih koji su još uvijek popularni je i Cake Check Challenge.

Ovaj izazov (eng. cake) označava lijepu stražnjicu, a brzo je postao hit na TikToku. Sudionici leže na podu dok šipka s utezima klizi iznad njihovog tijela, procjenjujući veličinu stražnjice. Iako može zvučati smiješno, taj izazov potaknuo je mnoge da se uključe u tjelesne aktivnosti u teretani.

Mnogi kreatori na TikToku svoje videozapise uparuju s popularnim glazbenim hitovima, kao što su Anaconda od Nicki Minaj, Cake od Flo Ridae & 99 Percent ili Buss It od Erica Banka. Kada šipka stane, smatra se da osoba ima veliku stražnjicu, a ako klizi bez zaustavljanja, smatra se da ima malu stražnjicu.

Iako se taj izazov može činiti neozbiljnim, i muškarci i žene uključuju se u zabavu. Trend je već privukao milijune pregleda, kako na TikToku, tako i na drugim društvenim mrežama. Videozapisi tog izazova postali su popularni diljem svijeta, dodajući novu dimenziju razgovoru o tjelesnoj formi i ljepoti.

Taj fenomen pokazuje kako TikTok utječe na naše svakodnevne živote i zabavu te potiče ljude da se aktivno uključe u trendove i izazove. Bez obzira na to je li riječ o zabavi ili motivaciji za odlazak u teretanu, Cake Check Challenge postao je nezaobilazan dio pop kulture i TikTok zajednice. Uostalom, procijenite sami.
 

   
   
@primus.training 👉 Je suis déçu... 😂 Je suis sur, ils ont triché 🤨. Vous en pensez quoi ? 😁 #cakecheckchallenge #cakecheck #fitness ♬ Life is a Highway - Rascal Flatts
FOTO: TIKTOK