LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Forum za održivi razvoj Zeleni prozor

Priključi se projektu koji gradi zelenije i pravednije društvo

U Hrvatskoj se održava šestu godinu za radom, a kroz isti je do sada prošlo više od 100 mladih srednjoškolaca, studenata i mladih profesionalaca iz cijele Hrvatske.

U Hrvatskoj se održava šestu godinu za radom, a kroz isti je do sada prošlo više od 100 mladih srednjoškolaca, studenata i mladih profesionalaca iz cijele Hrvatske.

Zanimaju te zelene politike, želiš pravednije društvo, a aktivizam je za tebe način na koji se stvari mijenjaju?

European Green Activists Training (EGAT) projekt je koji organizira belgijska organizacija Green European Foundation u suradnji s udrugom Forum za održivi razvoj Zeleni prozor. U Hrvatskoj se održava šestu godinu za radom, a kroz isti je do sada prošlo više od 100 mladih srednjoškolaca, studenata i mladih profesionalaca iz cijele Hrvatske.

Kroz projekt se sudionici upoznaju sa zelenim temama (klimatske promjene, bioraznolikost i zaštita okoliša, ljudska prava i demokracija, feminizam, aktivno građanstvo), zelenim politikama i politikama održivog razvoja i institucijama Europske unije. Također, kroz interakciju s predstavnicima međunarodnih organizacija i Europske unije, svi sudionici imaju priliku istraživati mogućnosti aktivnog i profesionalnog uključivanja u izgradnju zelenijeg i pravednijeg društva.

U EGAT projektu sudjeluju i organizacije iz Finske, Grčke, Mađarske, Katalonije, Poljske i Češke, a sudjelovanje u projektu sastoji se od četiri nacionalna treninga i jednog studijskog posjeta institucijama Europske unije u Bruxellesu. Troškovi smještaja, prehrane i prijevoza su u potpunosti pokriveni.

Prijave su otvorene do 19. listopada 2022. godine, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na poveznici.