LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Neudobna obuća

Jednostavan trik za bezbolno nošenje štikli, ali i drugih najdražih cipela

Žuljaju li vas ponekad štikle ili cipele? Ako je odgovor da, onda pročitajte ovaj članak i zauvijek se riješite tih muka. Donosimo vam jednostavan trik pomoću kojega ćete jednostavno razgaziti štikle ili cipele.

Žuljaju li vas ponekad štikle ili cipele? Ako je odgovor da, onda pročitajte ovaj članak i zauvijek se riješite tih muka. Donosimo vam jednostavan trik pomoću kojega ćete jednostavno razgaziti štikle ili cipele.

Svi znamo onaj osjećaj kada u izlogu pogledamo predivne štikle i pomislimo to su te. Osim što smo se zaljubile u njih na prvi pogled još nas i ne žuljaju dok ih u trgovini isprobavamo s blagim osmijehom na licu. Nerijetko se zna dogoditi da taj osjećaj zadovoljstva ne traje dugo jer već nakon prvog nošenja slijedi niz problema od žuljeva do raznoraznih bolova u stopalima. Da se taj scenarij više nikada ne dogodi, donosimo vam jednostavan trik pomoću kojega ćete jednostavno razgaziti svoje štikle ili cipele prije nego li ih uopće obujete prvi puta.

Za ovaj trik potrebno vam je sušilo za kosu, jedan običan par čarapa i jedan par najdebljih čarapa koje imate u ormaru. Ako nemate neke jako debele čarapice i dva para običnih svakako će poslužiti svrsi. Prvo obujte ta dva para čarapa i ugurajte stopala u štikle ili cipele. Osjećat ćete da su vam stopala jako zategnuta, kao da su gotovo zgnječena, ali to je i cilj.

Nakon toga upalite sušilo za kosu na najjače i prolazite njime prednji dio obuće odnosno tamo gdje vam je i najtjesnije. Dok to radite u jednom trenutku osjetit ćete kako se cipela pomalo rasteže. Tada ugasite sušilo i šećite po kući dok se vaš najdraži par štikli ili cipela ne ohladi. Na kraju skinite sve slojeve čarapa i isprobajte ima li rezultata.  Ako vam je osjećaj isti kao i prije ponovite proces, a ako nije onda je misija uspješno izvršena.

Za kraj vas još samo trebam upozoriti da postoji mogućnost da sušilo otopi određene materijale kao što je plastika i ostali sintetičke materijale, stoga budite na oprezu. Bolnim stopalima došao je kraj, a gradom možete prošetati potpuno bezbrižno i pokazati svoje nove cipelice u punome sjaju.

FOTO: PIXABAY