LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Odgovor na potrebe studentske populacije

bonbon predstavlja SIMer – pakete mobilnog interneta za studente

Paketi veličina od 15 do 120 GB prometa namijenjeni su studentima kako bi spremno dočekali održavanje nastave u virtualnim predavaonicama. Ponudu prati i vrijedna nagradna igra u kojoj je moguće osvojiti prijenosno računalo ili godišnje zalihe besplatnog podatkovnog prometa.

Paketi veličina od 15 do 120 GB prometa namijenjeni su studentima kako bi spremno dočekali održavanje nastave u virtualnim predavaonicama. Ponudu prati i vrijedna nagradna igra u kojoj je moguće osvojiti prijenosno računalo ili godišnje zalihe besplatnog podatkovnog prometa.

bonbon, brend Hrvatskog Telekoma, danas je s ciljem da uspješno odgovori potrebama studentske populacije predstavio nove SIMer pakete – mobilni internet na bonove koji pruža najbolji omjer kvalitete i cijene.

 

SIMer ponuda sastoji se od tri paketa podatkovnog prometa – najmanji sadrži 15 GB i stoji 70 kuna, sljedeći s 50 GB iznosi 120 kuna, dok je onaj od čak 120 GB  dostupan za 150 kuna. Kako bi se ponudu aktiviralo, potrebno je preko web-stranice bonbon.hr/SIMer potvrditi studentski status i naručiti SIM-karticu koja ubrzo poštom dolazi na odabranu adresu. Po primitku SIM-kartice, slijedi jednostavna registracija na bonbon webu i odabir jednog od ponuđenih SIMer paketa. Studenti mogu naručiti SIM-kartice s navedenom ponudom do 15. prosinca 2020, a svi koji se do 15. siječnja 2021. godine registriraju i aktiviraju jedan od paketa, narednih će 12 mjeseci imati na raspolaganju ovu opciju kad god im zatreba dodatni mobilni internet.

 

Studenti koji se odluče za paket od 120 GB sudjeluju i u nagradnoj igri u kojoj mogu postati vlasnikom prijenosnog računala ili osvojiti jednu od devet besplatnih godišnjih zaliha mobilnog interneta koji će neupitno poslužiti pri uspješnom obavljanju studentskih obveza, ali i uživanju u njima zanimljivim i bitnim sadržajima. Kako bi sudjelovanje u nagradnoj igri bilo automatski zabilježeno, potrebno je samo registrirati SIM-karticu s ispravnim imenom, prezimenom i osobnim podacima te aktivirati najveći studentski paket putem web-stranice bonbona.

– S obzirom na specifičnost akademske godine u kojoj će se značajna količina nastave održavati u virtualnim predavaonicama što zahtijeva veću potrebu za uslugom interneta, osmislili smo ponudu kako bi studenti mogli nesmetano ispunjavati svoje akademske obveze. Ovom ponudom prilagođenom potrebama Generacije Z, temeljenoj isključivo na podatkovnom prometu koji je ovoj populaciji najvažniji, nastavljamo odgovarati na potrebe svojih korisnika. – izjavio je povodom lansiranja SIMer ponude Diego Perez-Tenessa de Block, direktor Odjela za ponudu mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma.

Više informacija o SIMer paketima te detaljne upute vezane uz sudjelovanje u nagradnoj igri dostupno je na web stranici bonbon.hr/SIMer.