LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Čari slavenske mitologije zasjale u traileru za novi bugarski crtić

The Golden Apple - bugarski crtić koji obećava

The Golden Apple je fantastična animirana serija bazirana na istočnoeuropskoj mitologiji i folkloru. Bugarska ekipa koja je radila na ovom upravo je svijetu predstavila trailer.

The Golden Apple je fantastična animirana serija bazirana na istočnoeuropskoj mitologiji i folkloru. Bugarska ekipa koja je radila na ovom upravo je svijetu predstavila trailer.

The Golden Apple ili Zlatna jabuka je fantastična animirana serija bazirana na istočnoeuropskoj mitologiji i folkloru i upravo je predstavljena svijetu trailerom. Za projekt na kojem je dvije godine radila pretežito bugarska ekipa sada je pokrenuta kampanja skupljanja novca za realizaciju putem Kickstartera. Trailer su odlučili objaviti kako bi budući gledatelji i fanovi bili upoznati s idejom i realizacijom prije nego što odluče pomoći u realizaciji projekta putem različitih platformi na kojima će to biti moguće od idućeg tjedna.

Sama priča ove nove animirane serije osim što zadire u balkanski mitološki svijet također se bavi suvremenim problemima. Gledatelji se mogu poistovjetiti s pričom koja se polako razvija u kompliciranom fantasy svijetu u kojem se ljudi, bića, pojave te mnogi drugi moraju suočavati s naglim klimatskim promjenama uzrokovanim efektima nekontrolirane industrijalizacije, a također se suočavaju i s problemima ksenofobije, rasizma, socijalnom isključenošću i drugim sukobima.

Serija bi trebala imati dvije sezone i sadržavati svaka 24 epizode po 24 minute. Ono što je zanimljivo je činjenica da namjeravaju koristiti engleski kao glavni jezik serije jer im je cilj privući i internacionalne gledatelje. Tako će se serija snimati na engleskom, ali i na bugarskom jeziku. Također, ponosno naglašavaju i korištenje tradicionalne i adaptirane bugarske folklorne glazbe u soundtracku ove serije.

U slučaju pozitivnog odaziva na ovu seriju u daljnjem planu imaju i snimanje filma smještenog u ovom mitološkom svijetu, a potom i stvaranje stripova i video-igrica baziranih na ovoj priči. 

Izvor: Facebook

Ovu pozitivnu ekipu i ideju možete pratiti na službenoj stranici, Facebook i Twitter profilu.
FOTO: OFFICIAL WEBSITE - THE GOLDEN APPLE