LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKI.HR RECENZIRA

Sinonim za bogatstvo, stil i moć – „Dinastija Gucci“

U kinima, od 2. prosinca, možete pogledati najglamurozniju dramu godine „Dinastiju Gucci“ koja prati tragičnu sudbinu obitelji iza imena modnog carstva Gucci.

U kinima, od 2. prosinca, možete pogledati najglamurozniju dramu godine „Dinastiju Gucci“ koja prati tragičnu sudbinu obitelji iza imena modnog carstva Gucci.

Upoznajte Patriziju Reggiani, ženu koja ne bira sredstva da postane i ostane Gucci. Inspirirano istinitom pričom, film prati uspone i padove modnog diva, mutne poslove koji su se događali iza pozornice, i odnose unutar same obitelji Gucci.

U ovoj glamuroznoj drami, koju je režirao slavni Ridley Scott, glume velika hollywoodska imena poput Lady Gage, Adam Drivera, Jeremyja Ironsa, Al Pacina, Jareda Leta i Salme Hayek.

Film traje 2 sata i 40 minuta, ali radnja ne izgleda toliko razvučena zbog izvedbe odlične filmske ekipe. Ipak, kod slučaja lika Paola Guccija, kojeg glumi Jared Leto, postavlja se pitanje zalazi li se u granice karikature?

Nedvojbeno, zvijezda filma je Lady Gaga, koja glumi Patriziju Reggiani. S lakoćom prelazi iz šaljivih scena u nešto puno ozbiljnije. Tako dok gledate film, lako je za povjerovati kako je Patrizija, na samom početku, bila zaljubljena u svoga muža Maurizija, sve dok ne sazna kako može iskoristiti slabosti obitelji Gucci i dobiti potpunu dominaciju nad modnom dinastijom. Ujedno, s obzirom na to da likovi pričaju engleski s talijanskim naglaskom i pokojom frazom izgovorenom na talijanskom jeziku, naglasak Lady Gage jedini je koji ne zvuči pretjerano ili neuvježbano.

Što od ovoga filma možete očekivati? Obiteljske svađe i intrige, ljubomoru, previše popušenih cigareta, ali i skupocjenu odjeću, obuću i automobile. Film nudi sve što možete poželjeti! Iako traje gotovo tri sata, nećete ostati razočarani.

FOTO: UNSPLASH