LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Program riječkog HNK

„Corona cabaret” donosi prvi ekskluzivni intervju s Coronom

S virusom koji će tumačiti Dean Krivačić razgovarat će Nikola Nedić, dok će Coronin službeni prevoditelj biti Mario Jovev.

S virusom koji će tumačiti Dean Krivačić razgovarat će Nikola Nedić, dok će Coronin službeni prevoditelj biti Mario Jovev.

Svibanjski program Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca Velika revija malih formata završava u petak, 29. svibnja 2020. Finale je pripalo otkačenom glumačko-glazbenom dvojcu, još otkačenijem nakon razdoblja izolacije – Žlice i gitara, odnosno Nikoli Nediću i Mariju Jovevu. Njihov Corona cabaret u kojem ovoga puta sudjeluju i gosti – glumac Hrvatske drame Dean Krivačić te operni solist Dario Bercich – počinje u 19:30 sati. 

Corona cabaret donosi prvi, ekskluzivni live intervju s Coronom. S virusom koji će tumačiti Dean Krivačić razgovarat će Nikola Nedić, dok će Coronin službeni prevoditelj biti Mario Jovev. To je samo dio carabetskog programa, a sve ostalo je, kao i uvijek kad su u pitanju Žlice i gitara – iznenađenje.

Autorski tandem koji je već svojim prvim cabaretom oduševljavao publiku Rijeke i Zagreba, kroz svoje uglazbljene stihove, a uz zvukove dviju žlica, gitare i mandoline, donio je pravo, nerijetko gorko-smiješno osvježenje na scenu. Osim publiku, svojim je originalnim nastupom očarao i kritiku.

Ovu izvedbu najbolje najavljuju sljedeći stihovi:

– Malo jača prehlada

Ili globalna pandemija

Vraća li nam priroda

Il' je sve to zlobna kemija

Opća katastrofa

Ili opća panika

Da li gledam sliku svijeta

Ili svijet kroz sliku medija?

FOTO: HNK IVANA PL. ZAJCA