LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filozofski fakultet u Zagrebu

PsihoFest 2015.: upoznajte svijet psihologije

Ove godine održat će se treći PsihoFest - festival popularne psihologije. Ulaz na sve aktivnosti je besplatan, a u sklopu Festivala organizirat će se i tura za sve buduće brucoše.

Ove godine održat će se treći PsihoFest - festival popularne psihologije. Ulaz na sve aktivnosti je besplatan, a u sklopu Festivala organizirat će se i tura za sve buduće brucoše.

U nedjelju, 19. travnja 2015., na Filozofskom fakultetu u Zagrebu održat će se treći PsihoFest. Ovaj događaj rezultat je rada studenata, asistenata i profesora Odjela za psihologiju FFZG-a.

19. travnja od 11 do 19 sati svi će zainteresirani građani moći posjetiti PsihoFest Zagreb 2015., koji se ove godine održava treći put. Ovaj festival popularne psihologije sve će posjetitelje provesti kroz brojne radionice, predavanja, eksperimente, istraživanja i prezentacije, kako bi se ovo znanstveno područje približilo široj javnosti.

Ove će godine Festival pokušati odgovoriti na pitanja: što nas čini ovakvima kakvi jesmo, kako na nas utječu mediji, kako uspješno učiti, jesmo li svi različiti, je li veličina važna, kako biti sretniji, kako se riješiti straha od javnog nastupa, kako rješavati sukobe, kako stvaramo dojmove o drugima...

Osim sadržaja namijenjenog posjetiteljima, bit će organizirana i tura po fakultetu za sve buduće brucoše pod nazivom „Želim studirati psihologiju!“, ali i posebni sadržaji za najmlađe sugrađane, kao što je kazališna predstava „Terapijska priča za djecu“.

Sponzori ovogodišnjeg PsihoFesta su Dani Ramira i Zorana Bujasa, Prava Formula d.o.o., Hold'em Brewery, IEP d.o.o., professor emeritus Branimir Šverko, bio&bio, Nestlé Adriatic d.o.o., Mate d.o.o. i Jamnica d.d.

Ulaz na festival besplatan je za sve dobne skupine, a program možete preuzeti ovdje ili saznati više informacija na facebook stranici.

FOTO: FFZG, FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR