LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna akcija

Pravnik pomaže siromašnim obiteljima, azilantima i krznenim prijateljima

Udruga Pravnik surađuje s Malim zmajem, JSR-om i udrugom Indigo u velikoj humanitarnoj akciji koja traje do 16. prosinca. Priključite se!

Udruga Pravnik surađuje s Malim zmajem, JSR-om i udrugom Indigo u velikoj humanitarnoj akciji koja traje do 16. prosinca. Priključite se!

Udruga Pravnik već tradicionalno organizira humanitarnu akciju Pravnikovo srce. Njome skuplja sredstva za one najugroženije u ovo blagdansko razdoblje. Mjesto odvijanja akcije u prizemlju je Pravnog Fakulteta na adresi Trg maršala Tita 3. Sredstva se prikupljaju svaki dan od ponedjeljka, 12. prosinca do četvrtka, 15. prosinca od 10 do 18 sati te u petak, 16. prosinca od 9 do 17 sati.

U suradnji s društvom Mali zmaj prikuplja humanitarnu pomoć za socijalno ugrožene obitelji iz Zagreba i okolice. Ovog puta riječ je o samohranoj majci s dva sina od deset i četrnaest godina, o obitelji s dva dječaka starosti trinaest i petnaest godina te s djevojčicom u dobi od četiri godine, zatim o obitelji s tri curice od godine i pol, devet i četrnaest godina, od kojih srednja ima celijakiju, autoimunu bolest zbog koje ne smije jesti gluten. Potrebne su im higijenske potrepštine i hrana. Više informacija potražite na Facebook stranici Malog zmaja.

Zajedno s JSR-om, Isusovačkom službom za izbjeglice i raseljene osobe, Pravnik pomaže azilantima. Prikuplja se zimska odjeća za izbjeglice kojima je odobren azil u Republici Hrvatskoj. Dobrodošle su kape, šalovi, rukavice, jakne, cipele i čizme svih veličina, kao i plahte i jastučnice.

S udrugom za zaštitu i dobrobit životinja Indigo pomaže svojim krznenim prijateljima bez doma. Priključiti se možete doniranjem hrane za pse i mačke.

FOTO: UDRUGA PRAVNIK