LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Treće izdanje Akademije

Krenule prijavu na edukaciju o data znanosti

Akademija je namijenjena mladim nezaposlenim osobama koje nisu u sustavu obrazovanja. 

Akademija je namijenjena mladim nezaposlenim osobama koje nisu u sustavu obrazovanja. 

Trokut Šibenik - Inkubator za nove tehnologije  pokreće svoju treću za redom Trokut Digital NEET Akademiju – Data Science.

Partner treće akademije je vodeća britanska tvrtka iz područja Data Sciencea Intuita Consulting koja će nakon završetka akademije zaposliti određeni broj polaznika u svoj budući ured u Šibeniku. 

Ova Akademija je namijenjena mladim nezaposlenim osobama koje nisu u sustavu obrazovanja. 

Program Data science osmišljen je kako bi upoznao polaznike s najvažnijim znanjima potrebnim za rad sa podacima u ulozi data scientist-a. Ova uloga zahtijeva ljude koji poznaju statističke modele i znaju kako ih upotrijebiti u poslovnom okruženju i adekvatno potrebama, također osposobljeni su za rad sa velikim skupovima podataka. Osim toga tipično je dobro poznavanje SQL-a kao i poznavanje barem jednog programskog jezika za prediktivnu analitiku (na primjer R ili Python). Analizirane podatke potrebno je također adekvatno i predstaviti što podrazumijeva alate za vizualnu reprezentaciju podataka i izvještavanje.

Uvjet za prijem na akademiju je završena srednja škola, viša škola ili fakultet.

Pored ovog potrebne su dobre:
  • analitičke sposobnosti
  • komunikacijske vještine u govoru i pismu
  • prezentacijske vještine
  • sposobnosti snalaženja pod pritiskom
  • sposobnosti i znanje korištenja Office alata
Polaznicima se edukacija ne naplaćuje ukoliko ostvare zadane preduvjete za ciljanu skupinu temeljem mjera aktivne politike zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanja i ostvare prisustvo na programu u postotku većem od 80%.

Prijave na TROKUT DIGITAL NEET ACADEMY 3.0 primaju se slanjem CV-a na mail: edu@trokut.eu do 01. listopada. 2022. godine u ponoć uz obvezu ispunjavanja upitnika na linku. Ukoliko se ne popuni upitnik i/ili ne dostavi CV, prijava će se smatrati nepotpunom.

Više informacija možete pronaći na poveznici.
 
FOTO: PEXELS