LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povoljnije prema Osijeku, Rijeci, Splitu, Vinkovcima i Zagrebu

HŽ u borbi za putnike - promotivne cijene u travnju

Hrvatske željeznice osigurale su promotivne cijene putovanja u travnju. Proljetni popusti na karte vrijede za putovanja prema Osijeku, Rijeci, Splitu, Vinkovcima i Zagrebu.

Hrvatske željeznice osigurale su promotivne cijene putovanja u travnju. Proljetni popusti na karte vrijede za putovanja prema Osijeku, Rijeci, Splitu, Vinkovcima i Zagrebu.

Nakon siječanjskih akcija Hrvatskih željeznica te inicijativa Indeks vrijedi više i Godine vrijede više, ali i značajnog povećanja broja putnika u vlakovima, iz HŽ Putničkog prijevoza odlučili su uvesti i proljetno sniženje cijena.

Travanjska akcija odnosi se na putovanja iz/prema Osijeku, Rijeci, Splitu, Vinkovcima i Zagrebu pa tako sada jednosmjerno putovanje od Zagreba do Rijeke (Zagreb – Rijeka – Zagreb) stoji 27,80 kn, dok će za putovanje prema dalmatinskoj obali, odnosno Splitu, putnici trebati izdvojiti 52 kn (Zagreb – Split – Zagreb). Iz Slavonije će se za Zagreb u travnju moći doći za 65,90 kn (Zagreb – Osijek – Zagreb), odnosno 61,40 kn iz Vinkovaca (Zagreb – Vinkovci – Zagreb).

Uz promotivne cijene u travnju, studenti i dalje mogu ostvarivati popust u akciji Indeks vrijedi više. U ovoj akciji studenti ostvaruju popust od 50% na neograničeni broj jednosmjernih i dvosmjernih putovanja na sve vožnje redovnim linijama vlakova. Popust mogu koristiti svi redovni i izvanredni studenti hrvatskih visokih učilišta, a za sudjelovanje u akciji potrebno je donijeti indeks u kojem je potvrđen tekući semestar ili pismena potvrda fakulteta kako bi se studentima ispostavila iskaznica K-33X kojom ostvaruju popust.

Navedene proljetne cijene vrijede za jednosmjerna putovanja brzim vlakovima srijedom i subotom, a u cijenu nije uključena rezervacija sjedala. Povoljnije cijene vrijede do 30. travnja 2015. Više o HŽ-ovoj proljetnoj akciji možete saznati na njihovim stranicama.

FOTO: GLAVNI KOLODVOR: ZGRADA, FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR