LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akcija u Kružnoj ulici

ESN-ovci organiziraju humanitarni photoshooting

– Fotografiranje će se odvijati na otvorenom. Minimalna je donacija 20 kuna, a sav će iznos biti doniran humanitarnoj akciji „Moje mjesto pod suncem”. – poručuju iz ESN-a Rijeka.

– Fotografiranje će se odvijati na otvorenom. Minimalna je donacija 20 kuna, a sav će iznos biti doniran humanitarnoj akciji „Moje mjesto pod suncem”. – poručuju iz ESN-a Rijeka.

Volonteri riječkog ogranka Erasmus Student Networka organiziraju humanitarni photoshooting. Održat će se u Kružnoj ulici u ponedjeljak, 30. studenog, s početkom u 14:00.  

– Fotografiranje će se odvijati na otvorenom te ćemo se pridržavati epidemioloških mjera. Minimalna je donacija 20 kuna, a sav će iznos biti doniran humanitarnoj akciji Moje mjesto pod suncem. Sudionici humanitarnog photoshootinga zauzvrat će dobiti digitalne fotografije. Pozivamo sve zainteresirane da podrže ovu akciju te da zajedno učinimo dobro djelo. – poručuju iz ESN-a Rijeka.

Navode i da kao organizacija već tradicionalno sudjeluju u raznim humanitarnim akcijama

– Ove godine željeli smo dati naš doprinos humanitarnoj kampanji Moje mjesto pod suncem, koju već šestu godinu zaredom provodi udruga Centar za kulturu dijaloga. Hvalevrijedna akcija koja ima za cilj prikupiti novac za uređenje i opremanje višenamjenskog objekta – solidarnog centra na Pećinama u kojem bi djeca dobila sadržaje koji su im prijeko potrebni za razvoj u smjeru vlastitih potencijala. – ističu. 


Vezano: ESN diljem Europe radi na integraciji stranih studenata u lokalne zajednice
ESN od 23. studenog do 7. prosinca, k tome, obilježava i Dane društvene uključenosti kojima zagovara što veće uključivanje internacionalnih studenata u lokalnu zajednicu te njihovo upoznavanje s lokalnom kulturom.

– Ovaj događaj će biti predstavljen i riječkim Erasmus studentima te se nadamo kako će i oni podržati ovu kampanju. – dodaju organizatori.

FOTO: FLICKR