LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Doček na otvorenom

Donosimo program za doček Nove godine u hrvatskim gradovima

U većini će se gradova Nova godina dočekati uz posebne epidemiološke mjere i obavezne COVID potvrde.

U većini će se gradova Nova godina dočekati uz posebne epidemiološke mjere i obavezne COVID potvrde.

Bez obzira na to dočekujemo li 2022. godinu kod kuće, s društvom u nečijem stanu, u hotelu, u klubu ili na otvorenom, svima nam je zajedničko da se spremamo za doček nove godine.

Za sve one koji se još uvijek dvoume hoće li za doček ostati u zatvorenom ili će na otvoreno, donosimo program za doček Nove godine u hrvatskim gradovima. 
 
VEZANO: Za Novu godinu očekuje nas gotovo proljetno vrijeme

U Rijeci su najavljivali koncert na Korzu, no otkazali su ga u zadnji čas te preselili doček na četiri manje lokacije. 

Šibenik će Novu godinu zajednički dočekati 12 sati ranije, u podne. 

– To je već standardno, u podne imati grupu Dišpet, lokalni šibenski bend kao neko zagrijavanje. Umjesto nekog klasičnog dočeka, tu u parku smo dočeku organizirali u 12:00 sati TBF – govori Zoran Erak, koordinator Adventure Šibenik, prenosi HRT

U Osijeku, Zagrebu, Zadru i Dubrovniku nova će se godina dočekati na glavnim gradskim trgovima, uz obavezne COVID potvrde i ograđene prostore.
 


VEZANO: Donosimo program za novogodišnji doček na Trgu u Zagrebu


– Ujutro ćemo imati jedan fini jazz koncert, Black Coffe će nastupiti. Lagano će zagrijati Zadrane da se stvori jedna ugodna atmosfera uoči samog dočeka, a uvečer imamo A - STRANU – rekao je Mario Paleka, direktor Turističke zajednice Zadra, prenosi HRT. 

Na splitskoj Rivi ove godine neće biti tradicionalnog odbrojavanja, dok će se u Varaždinu 2022. godina dočekati uz valcer i šampanjac. 

– Varaždin je mjesto gdje će najluđa noć opet biti dočekana u skladu s epidemiološkim okvirima i COVID potvrdama – govori Raymond Rojnik, ravnatelj Koncertnog ureda Varaždin.

FOTO: UNSPLASH