LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Doprinos

Dekanica ERF-a i Građevinski fakultet također nagrađeni Nagradom Grada Zagreba

Dekanica ERF-a izv. prof. dr. sc. Snježana Sekušak-Galešev nagrađena je za svoj doprinos djeci, mladima i odraslima s raznim teškoćama, a osim nje Nagradom Grada Zagreba nagrađen je i Građevinski fakultet.

Dekanica ERF-a izv. prof. dr. sc. Snježana Sekušak-Galešev nagrađena je za svoj doprinos djeci, mladima i odraslima s raznim teškoćama, a osim nje Nagradom Grada Zagreba nagrađen je i Građevinski fakultet.

Uz znanstvenike i istraživače s Filozofskog fakulteta, Fakulteta hrvatskih studija i drugih institucija, Nagradom Grada Zagreba nagrađeni su i dekanica Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta izv. prof. dr. sc. Snježana Sekušak-Galešev i Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.
Vezano: 43 znanstvenika i istraživača dobilo Nagradu Grada Zagreba za rad o povijesti hrvatskog jezika
Dekanici izv. prof. dr. sc. Snježani Sekušak-Galešev nagrada je dodijeljena za najviše zasluge i postignute rezultate u teorijskom i praktičnom radu u promicanju znanosti i ostvarivanju prava djece i mladih s teškoćama te odraslih osoba s invaliditetom.

– Veliki dio svoga stručnog djelovanja posvetila je edukaciji društvene zajednice radi inkluzije djece s teškoćama u redovne oblike odgoja i obrazovanja te senzibilizacije javnosti  i prihvaćanja osoba s različitim teškoćama i invaliditetom u socijalnoj sredini. Proaktivnim pristupom, entuzijazmom i cjeloživotnim radom s djecom, mladima i odraslima s intelektualnim teškoćama, ADHD poremećajem i emocionalnim teškoćama unaprijedila je njihovu kvalitetu života i članova njihovih obitelji. Profesionalnim i stručnim djelovanjem zadužila je znanstvenu i stručnu zajednicu te širu javnost, čineći naše društvo boljim i inkluzivnijim. – stoji u priopćenju.

Prisjetimo se, nagradu je dobilo i 43 znanstvenika i istraživača za rad o povijesti hrvatskog jezika, odnosno za projekt Povijest hrvatskoga jezika od srednjeg vijeka do 21. stoljeća na kojemu su radili oko deset godina.

Svečanu dodjelu moguće je pogledati na YouTube kanalu gradske skupštine Grada Zagreba ili u nastavku.
 
FOTO: YOUTUBE (SCREENSHOT) / GRADSKA SKUPŠTINA GRADA ZAGREBA