LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izniman uspjeh

Miach rasprodala prvi samostalni koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture!

S Gršom se trenutno nalazi na #1 Billboard Croatia Charta, a s čak trima pjesmama u HR Top 40 listi.

S Gršom se trenutno nalazi na #1 Billboard Croatia Charta, a s čak trima pjesmama u HR Top 40 listi.

Dva tjedna uoči najvećeg samostalnog koncerta do sada, zagrebačka autorica i glazbenica Miach rasprodala je zagrebačku Tvornicu kulture, gdje će nastupiti u petak, 8. ožujka, i uživo predstaviti jedan od albumskih favorita godine – hvaljeni debitantski album, Insomnia. Apsolutno sam bez riječi, hvala vam. – tim je povodom kratko poručila na svojim društvenim mrežama.


 

Vijest o rasprodanom koncertu stiže i u periodu kada se Miach s dva singla nalazi u Billboard Croatia Songs chartu, i to na vodećoj poziciji kao gošća u Gršinom singlu Fantazija te s autorskim singlom Led u deutu s Gršom. Obje pjesme, zajedno s njezinim novim radijskim singlom Tempo, nalaze se u ovotjednoj HR Top 40 listi aktualnog radijskog emitiranja, čime je Miach postala i prva izvođačica s tri snimke istovremeno u ovom chartu (nakon Nene Belana u rujnu 2023. godine).

Miach, FOTO: Ana Cindrić
 

Podsjećamo, Miach je krajem studenog prošle godine u izdanju diskografske kuće yem objavila studijski prvijenac. Sastavljen od deset autorskih pjesama, album Insomnia nosi prepoznatljiv produkcijski potpis Mihovila Šoštarića Lockrooma, a u njegovom kreiranju sudjelovali su i Jymenik, Baks, Peki, Ediba i Jan Jakovljev.
 

Jedinstven spoj glazbenog, modnog i vizualnog izričaja 

 

Od svog prvog nastupa na festivalu Lil Drito u rujnu 2022. godine do danas, Miach se svojim jedinstvenim spojem glazbenog, modnog i vizualnog izračaja kroz godinu dana oblikovala u jednu od vodećih it djevojaka nove generacije domaće glazbene scene. Pjesmom NLO ft. Hiljson Mandela zaokupila je pažnju šire javnosti, iza sebe ima zamijećeno EP izdanje Između nas, a debitantskim albumom potvrdila je svoj autorski i kreativni potencijal. U njezinoj dosadašnjoj karijeri dosad se ističu i priznanja u obliku nagrada Cesarica i nominacije za nagrade Zlatni Studio, Večernjakova Ruža, Porin i Rock&Off.

Miach i Grše, FOTO: Ana Cindrić
 

Pred njom je i jedan od najvažnijih nastupa dosadašnje karijere, prvi veliki samostalni koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, na čiju  će pozornicu stati 8. ožujka, a koncert je službeno rasprodan. Malo je reć da smo ponosni na Miach i činjenicu da je svoj prvi samostalni koncert rasprodala dva tjedna prije. – poručio je organizator koncerta, Yem.

FOTO: ANA CINDRIĆ