LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kvalitetna druženja mladih

Centar za mlade u rujnu priprema niz raznolikih besplatnih aktivnosti kao što su tečaj gitare i abeceda medijacije

Rujan vam je napola prazan, u Zagrebu ste, a nemate ideju čime se baviti? Centar za mlade grada Zagreba organizira niz besplatnih radionica kojima je cilj izgradnja osobnosti i osvještavanje vlastitih vrijednosti. Prijavite se na tečaj gitare, FestiVol ili pak naučite kako reći „ne”.

Rujan vam je napola prazan, u Zagrebu ste, a nemate ideju čime se baviti? Centar za mlade grada Zagreba organizira niz besplatnih radionica kojima je cilj izgradnja osobnosti i osvještavanje vlastitih vrijednosti. Prijavite se na tečaj gitare, FestiVol ili pak naučite kako reći „ne”.

Centar za mlade grada Zagreba i u rujnu organizira niz besplatnih prilika za druženja mladih. Programom su, između ostaloga, obuhvaćeni tečaj gitare, španjolskoga jezika, glazbene radionice, a imate priliku i naučiti kako reći ne! te kako pronaći svoj potencijal.

Abeceda medijacije

Naziv je to predavanja/radionice koja polaznike upoznaje s novim načinom rješavanja problema i narušene komunikacije. Voditeljica Mateja Meštrović bit će otvorena za svaki oblik suradnje te će na svako vaše pitanje spremno odgovoriti 2. rujna, s početkom u 16 sati, u zgradi Centra za mlade.

Tečaj gitare – osnovni stupanj

Želite naučiti svirati taj šestožičani instrument i imate ga u ormaru, ali niste imali priliku za besplatnu radionicu? Udruga Zamisli upoznat će vas s osnovama poznavanja instrumenta i vježbama za razvijanje tehnike lijeve i desne ruke. Naučit ćete nešto i o građi jednostavnih akorada koje ćete povezivati u logične nizove te vježbati na primjerima. Radionica započinje 11. rujna u 17 sati, a obuhvaća četiri termina zaključno s 14. rujnom. Prijave su moguće na poveznici

FestiVol – Zagreb Volonterski festival

Događaj je to koji nastoji promovirati volontere i volonterski rad. Svaki će se posjetitelj 12. rujna od 11 sati imati priliku upoznati s volonterizmom u našoj zajednici te saznati kako se time volonterima pomaže u razvoju na osobnoj, ali i profesionalnoj razini. Ako želite sudjelovati na ovoj manifestaciji kao jedna od udruga, kontaktirajte udrugu Syncro na sljedećoj e-mail adresi: festivol@synergy-croatia.com. Ako ste pak posjetitelj, prijavljujete se na poveznici

Kako reći NE (i biti s tim OK)

Socijalna pedagoginja i volonterka Nacionalnog pozivnog centra za žrtve kaznenih djela i prekršaja Ena Juričić upoznat će vas sa situacijama u kojima izbjegavate otvoreno reći da se ne slažete s nekim ili nečim. Naučite ćete kako reći ne i pritom ostati u dobrim odnosima s društvom, i to na radionici 25. rujna s početkom u 19:30. Prijaviti se možete na poveznici.

Pronađi svoj potencijal! 

Naziv je to ciklusnoga događaja od devet radionica koji se bavi osvještavanjem vlastitih vrijednosti i ponašanja. Naučit ćete poboljšati komunikaciju sa sobom i drugima, postaviti i ostvariti neki cilj, pripremiti se za razgovor za posao ili pak učvrstiti temelje za timski rad. Radionice će se odvijati svake srijede, počevši od 25. rujna u 17 sati zaključno s 20. studenim. Mjesta su ograničena, stoga požurite po prijavu!

Bogat program možete pronaći na internetskoj stranici Centra za mlade grada Zagreba. Budite odlučni i prijavite se na neko od brojnih druženja s mladima od 15 do 29 godina i time steknite novi krug poznanika. 

FOTO: PIXABAY