LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zbogom ili ipak ne?

Centar za mlade grada Zagreba zatvara vrata; razlog je financijski

Zbog nemogućnosti financiranja u trećoj godini postojanja Centar za mlade zatvara svoja vrata. Njegov tim zahvaljuje svima koji su podržavali dosadašnji rad.

Zbog nemogućnosti financiranja u trećoj godini postojanja Centar za mlade zatvara svoja vrata. Njegov tim zahvaljuje svima koji su podržavali dosadašnji rad.

Centar za mlade grada Zagreba zatvara svoja vrata na adresi Gajeva 2, na kojoj se nalazio, nakon čak 26 mjeseci rada.

– Iako vrlo nerado, odlučili smo postupiti tako zbog nemogućnosti financiranja. Neki kažu da je prvih sedam godina najteže, a budući da nismo doživjeli toliko, možemo reći da nam je treća godina bila presudna. Najtužniji smo zbog svih mladih koji su tek trebali upoznati Centar i kroz njega razvijati svoje potencijale, a više nemaju priliku za to – napisao je tim Centra na svojim službenim kanalima.

Zahvalili su svima koji su podržavali njihov rad te izrazili želju da se ne radi o konačnom zbogom:

– Hvala od srca svim mladima, partnerima i simpatizerima koji su podržavali naš rad. Iznimno nam je drago da smo u nešto više od dvije godine postojanja bili uzor drugim tek pokrenutim centrima za mlade diljem Hrvatske. Nadamo se da ovo nije konačno zbogom.

Podsjetimo, 18. studenog 2018. godine u Gajevoj 2, u Zagrebu, otvoren je prvi Centar za mlade grada Zagreba, koji je zaživio kroz istoimeni projekt. Projekt je inicirala Udruga Zamisli, podržalo ga je 30 partnera – institucija i udruga za mlade s vrlo različitih područja djelovanja, a sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Cilj je bio zajedničkim snagama programski raditi u korist mladih te u posebnom prostoru, u ugodnom i prijateljskom okruženju omogućiti potpuno besplatno korištenje vrlo bogatoga sadržaja.

Centar za mlade grada Zagreba zatvara svoja vrata 🤝 Dragi naši, obavještavamo vas da od 18. siječnja 2021. zatvaramo...

Objavljuje Centar za mlade grada Zagrebaponedjeljak, 18. siječnja 2021.
FOTO: CENTAR ZA MLADE GRADA ZAGREBA