LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionice za mlade

Nemaš vremena? Ili ga ne znaš svrhovito iskoristiti?

Mladi će kroz ciklus radionica „Više od vremena” kroz svibanj i lipanj učiti kako dati svrhu vremenu koje im je na raspolaganju te kako potpunije živjeti.

Mladi će kroz ciklus radionica „Više od vremena” kroz svibanj i lipanj učiti kako dati svrhu vremenu koje im je na raspolaganju te kako potpunije živjeti.

Studentski katolički centar (SKAC) Palma poziva mlade na novi ciklus radionica Više od vremena, gdje će kroz svibanj i lipanj učiti kako dati svrhu vremenu koje im je na raspolaganju te kako potpunije živjeti. Riječ više u nazivu daje naslutiti da će sudionici steći bitne vještine upravljanja vremenom, ali i primiti puno više od toga, jer će učiti kako to činiti u suradnji s Bogom. Ciklus od pet radionica nudi, uz osnove upravljanja vremenom, i element isusovačke duhovnosti, gdje će kroz konkretne aktivnosti sudionici bolje upoznati sebe, svoje navike i vježbati vještine upravljanja vremenom u ignacijevskom pristupu življenju.

Radionice su namijenjene mladima od 18 do 30 godina, a vodit će ih psihologinje Paula Borošak i Katarina Šimić. Ciklus se sastoji od dvotjedne pripreme, jednog online uvodnog susreta te četiri radionice uživo. Radionice će se održavati srijedom od 18 do 20 sati u SKAC Klubu, a ciklus počinje 29. travnja 2024. u 19 sati.

Stoga, ako imate izazova na ovome području ili se želite uoči ispita motivirati za bolje upravljanje vlastitim vremenom, prijavite se preko sljedećeg obrasca. Prijavom na ciklus, prijavljujete se na pripremne tjedne i sve radionice. Za sva dodatna pitanja, možete se javiti na e-mail savjetovanje@skac.hr.
FOTO: STUDENTSKI KATOLIČKI CENTAR PALMA