LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ESTUDENT

Započinje projekt „Šapa humanitarnosti!”

Projektom se želi potaknuti život bez stvaranja otpada poticanjem redizajna ponovno iskorištenih proizvoda.

Projektom se želi potaknuti život bez stvaranja otpada poticanjem redizajna ponovno iskorištenih proizvoda.

Vrijedni eSTUDENTi ŠAPE pripremili su dugoiščekivani projekt, Šapa humanitarnosti! Cilj projekta educirati je i aktivirati primarno studente, ali i ostale zainteresirane, o zero waste načelima prikupljanjem stare odjeće te njezinom prenamjenom u igračke za pse i mačke. Aukcijom izrađenih igračaka prikupit će se sredstva za zbrinjavanje i pomoć životinjama u skloništima.
 

Redizajn ponovno iskorištenih proizvoda


Zero waste načelo jest pokret kojim se promovira život bez stvaranja otpada, poticanjem redizajna ponovno iskorištenih proizvoda. Stoga se u ovome projektu prikupljaju veće pamučne majice, haljine i košulje te odjeća od flisa ili trapera. 
 

U ožujku počinje vrlo važan dio projekta: izrada igračaka od prikupljenih materijala! Prijave za radionice započele su 19. veljače i traju do 10. ožujka 2024. godine. Prijaviti se možete preko forme! 😊

Šapa humanitarnosti, FOTO: eSTUDENT
 

Aukcija igračaka

 

Aukcije igračaka održat će se sredinom travnja, a novčana sredstva prikupljena aukcijom igračaka donirat će se Udruzi S-PAS by Gloria Malin

 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom eco-friendly i animal-loving projektu, utoliko pratite našu web-stranicu i ne propustite obavijesti o mjestima i datumima održavanja radionica i aukcija!  

 

Saznajte više!


Ukoliko želite znati više o ovome i ostalim projektima koje provodi eSTUDENT, posjetite našu web-stranicu. Kako ne biste propustili najnovije informacije o radu udruge, zapratite ih na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Pretplatite se i na newsletter, kako biste dobili sve obavijesti o radu udruge na e-mail.

 

FOTO: ESTUDENT