LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ESTUDENT

Krenule su prijave za Povjerenstvo Zlatnog indeksa

Nagrade se dodjeljuju u šest kategorija: Stručne prakse, Ulaganje u studentske udruge i projekte, Stipendije, Stručna potpora i organiziranje projekata, Najbolji imidž i Studentski posao. 

Nagrade se dodjeljuju u šest kategorija: Stručne prakse, Ulaganje u studentske udruge i projekte, Stipendije, Stručna potpora i organiziranje projekata, Najbolji imidž i Studentski posao. 

Zlatni indeks jedinstven je projekt udruge eSTUDENT kojim se nagrađuju poduzeća koja su najviše doprinijela poslovnom rastu i razvoju studenata u protekloj godini. Cilj projekta je poticanje gospodarske zajednice na trajnu prisutnost u studentskoj zajednici.

Nagrađena poduzeća postaju poželjna opcija studentima za odrađivanje prakse i zapošljavanje. Nagrade dodjeljuje Povjerenstvo Zlatnog indeksa sastavljeno od predstavnika studentskih udruga.

Prijave za članove Povjerenstva Zlatnog indeksa otvorene su 18. prosinca. Studentske udruge se mogu prijaviti sve do 15. siječnja 2024. godine.
 

,,Prijavite se i gradite s nama budućnost zlatnim komadićima uspjeha!" – poručuju iz Udruge.


Nagrade se dodjeljuju u šest kategorija: Stručne prakseUlaganje u studentske udruge i projekteStipendijeStručna potpora i organiziranje projekataNajbolji imidž i Studentski posao

Poduzeća se nagrađuje i Posebnom nagradom Povjerenstva

Uz to, svim se prijavljenim poduzećima odaje posebna zahvala za investiranje u budućnost u vidu priznanja Prijatelji studenata.

Ako želite da i vaša studentska udruga sudjeluje u odabiru najboljih, prijavite se putem forme do 15. siječnja 2024. godine!
 

Saznajte više!


Za više informacija o ovom i ostalim projektima eSTUDENTa posjetite web stranicu i profile na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, LinkedInu, TikToku i YouTubeu. Prijavite se i newsletter kako biste bili u toku s radom Udruge.

 

 

 

FOTO: ESTUDENT