LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga Put do uspjeha okončala još jedan program

Uspješno okončan besplatan program osobnog i profesionalnog razvoja „Skills Creator”

Program, koji se održavao pet dana, bavio se temama osobnog razvoja, profesionalnog usmjeravanja i smjera razvoja karijere, timskog rada i izgradnje odnosa, komunikacijskih vještina te pripreme za (prvi) posao.

Program, koji se održavao pet dana, bavio se temama osobnog razvoja, profesionalnog usmjeravanja i smjera razvoja karijere, timskog rada i izgradnje odnosa, komunikacijskih vještina te pripreme za (prvi) posao.

Udruga Put do uspjeha u periodu od 23. do 27. veljače 2015. godine organizirala je besplatni program osobnog i profesionalnog razvoja „Skills Creator” pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Program je bio namijenjen prvenstveno svim mladima, studentima i nezaposlenim osobama koji se prvi put nalaze na tržištu rada, a glavni cilj programa bio je omogućiti mladima da steknu novi pogled na sebe, svoje mogućnosti i vještine te da im se pokažu smjerovi kojima mogu krenuti na putu profesionalnog razvoja.

Program, koji se održavao pet dana, bavio se temama osobnog razvoja, profesionalnog usmjeravanja i smjera razvoja karijere, timskog rada i izgradnje odnosa, komunikacijskih vještina te pripreme za (prvi) posao. Radionice su okupile 15 mladih studenata i nezaposlenih osoba koji su kroz interaktivne radionice imali priliku upoznati sebe, otkriti svoje interese i aktivnosti, naučiti prihvatiti različitost drugih, osvijestiti važnost izgradnje kvalitetnih odnosa te preuzimanja odgovornosti za vlastiti život.

Polaznici su se pobliže upoznali s osnovama poslovne komunikacije te se pripremili za prijavu na natječaj kroz pisanje životopisa i pripreme razgovora za posao. Voditelji radionica bili su aktivni članovi udruge Put do uspjeha koji iza sebe imaju niz uspješnih projekata poput: (Ne)zaposlenost kroz objektiv, Talentum Kreativa, Inicijativa Kreativa, Uključi se opet, Drugačiji put do uspjeha te mnogi drugi.

Skills Creator 1
 
Skills Creator, FOTO: Put do uspjeha


Lana, diplomirani indolog i antropolog te studentica poslijediplomskog studija književnosti, izvedbenih umjetnosti, filma i kulture, izjavila je:

– Veliko vam hvala na uloženom trudu, vremenu i energiji te volji da podijelite vaše znanje i iskustvo sa svima nama na radionici „Skills Creator” - vidi se da ste živi primjer onoga što nas učite, tj. onoga što osvještavate i u nama. Na radionicama nismo dobili alate za „fiks“ rješenja, već konkretne alate koje možemo primjenjivati postepeno, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu.


Slični projekti već su se izvodili u udruzi pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, a zbog velikog interesa mladih, nove radionice već su u pripremi i bit će izvedene na proljeće.

Za više informacija o projektu, kao i o radu Udruge, možete posjetiti Facebook stranicu Udruge.

FOTO: PUT DO USPJEHA