LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
KORIŠTENJE SLOBODNOG VREMENA

U Splitu u veljači dvadesetak besplatnih događanja za mlade

Uz nastavak održavanja popularnih događanja u najavi su i nove radionice i tematska druženja.

Uz nastavak održavanja popularnih događanja u najavi su i nove radionice i tematska druženja.

U 28 dana veljače Klub Zona nudi dvadesetak besplatnih događanja za mlade. Uz nastavak održavanja popularnih događanja u najavi su i nove radionice i tematska druženja.

Prvim četvrtkom u mjesecu održava se ciklus kratkih eko filmova, a prvim utorkom u mjesecu „Sajam razmjene korištenih predmeta”. Udruga Sunce obje aktivnosti realizira u sklopu programa Europske snage solidarnosti, a aktualni natječaj za financiranje projekata kroz taj program zatvara se 23. veljače. Ova događanja tako su prilika i za razgovor o iskustvima prijave na natječaja na koji se sa svojim idejama i inicijativama mogu prijaviti i neformalne grupe mladih, kazao je Goran Biličić iz Info zone.

Subotom se nastavljaju održavati večeri društvenih igara, a od 18. veljače ponovno se održavanju i subotnja „Šahovska popodneva”. Prvim ponedjeljkom u mjesecu Klub Zona se uz „Biciklopopravljaonicu” pretvara u garažu za popravke. Prvi dan u tjednu termin je i za „Književna čajanke”, a od 17. veljače ponovno će se održavati „Kreativni petak”. Četvrtim četvrtkom u mjesecu održava se „Kava sa Savjetom mladih” . Tema drugog ovogodišnjeg druženja bit će mentalno zdravlje mladih.

U veljači smo sa suradnicima pripremili i neka nova događanja. Četvrtim četvrtkom Klub Zona pretvarat će se u „Anime zonu” i okupljati zaljubljenike u anime. „Mala škola zvuka” je višednevna radionica koja će ponuditi uvod u glazbenu produkciju i završiti snimanjem u studiju. Višednevna radionica „U zoni debate” pružit će, između ostalog, priliku za razvijanje govorničkih sposobnosti. Trećim utorkom u mjesecu održavat će se događanje „Želim pričat o...” na kojem svatko može predložiti temu razgovora o kojoj želi slušati, govoriti ili razgovarati. Pred kraj mjeseca, u ciklusu izložbi autora mlađe generacije "Mladi izlažu", otvorit ćemo izložbu Sunčane Barbarić, još jedne studentice slikarstva, najavio je je Goran Biličić.

Više informacija o programu Kluba Zona i rezervacije za pojedina događanja dostupne su na klubzona.net.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA