LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijave u tijeku

Sveučilište u Puli raspisalo natječaj za programe stjecanja pedagoških kompetencija

Na programima, za čije je pohađanje pulsko Sveučilište objavilo natječaj, osobe stječu pedagoške kompetencije i pedagoške kompetencije za strukovne učitelje i suradnike u nastavi.

Na programima, za čije je pohađanje pulsko Sveučilište objavilo natječaj, osobe stječu pedagoške kompetencije i pedagoške kompetencije za strukovne učitelje i suradnike u nastavi.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli raspisalo je Natječaj za upis polaznika na Program stjecanja pedagoških kompetencija i Natječaj za upis polaznika na Program stjecanja pedagoških kompetencija za strukovne učitelje i suradnike u nastavi. 

Natječaj za upis polaznika na Program stjecanja pedagoških kompetencija

Pravo upisa imaju osobe koje su završile preddiplomski sveučilišni ili stručni studij, diplomski sveučilišni studij te integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij, kao i četverogodišnji sveučilišni i stručni dodiplomski studij prije uvođenja Bolonjske reforme. Pravo imaju i sve druge osobe  koje su prema odredbama Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnim i srednjim školama i Zakonu o strukovnom obrazovanju stekle sve ostale preduvjete za zapošljavanje u osnovnim i srednjim školama. Program se izvodi jednu akademsku godinu, a završetkom se stječu pedagoške kompetencije koje su prema Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi Republike Hrvatske potrebne za rad u osnovnoj odnosno srednjoj školi.

Natječaj traje zaključno do 21. rujna 2020. godine te se nepravovremene prijave neće se razmatrati. Rang-lista kandidata koji ispunjavaju uvjete za upis bit će objavljena na mrežnim stranicama Sveučilišta 28. rujna 2020. godine.

Sve što je potrebno dostaviti prilikom prijave te ostale važne informacije možete provjeriti ovdje

Natječaj za upis polaznika na Program stjecanja pedagoških kompetencija za strukovne učitelje i suradnike u nastavi

Program stjecanja pedagoških kompetencija za strukovne učitelje i suradnike u nastavi koji izvodi Sveučilište Jurja Dobrile u Puli namijenjen je osobama koje rade ili žele raditi u nastavi u ustanovama za strukovno obrazovanje, a nemaju pedagoške kompetencije. 

Ovaj se program također izvodi jednu akademsku godinu, a završetkom se stječu pedagoške kompetencije koje su potrebne za rad u srednjoj strukovnoj školi. Pravo upisa na ovaj Program imaju osobe koje su sukladno Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Zakonu o strukovnom obrazovanju stekle preduvjete za zapošljavanje u ustanovama za strukovno obrazovanje, a imaju završeno najmanje srednje obrazovanje. Pravo upisa na ovaj program imaju i sve druge osobe koje su prema odredbama Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnim i srednjim školama i Zakonu o strukovnom obrazovanju stekle sve ostale preduvjete za zapošljavanje u osnovnim i srednjim školama.

Prijave za ovaj program traju kao i za onaj prethodno navedeni, 21. rujna 2020, a kasnije poslane prijave neće se uvažiti. Rang-lista kandidata koji ispunjavaju uvjete za upis bit će objavljena na mrežnim stranicama Sveučilišta 28. rujna 2020. godine.

Informacije o tome što trebate priložiti uz prijavu te datalji vezani uz program nalaze se ovdje

Sve ostale informacije mogu se dobiti putem e-pošte: sagaber@unipu.hr ili mdikovic@unipu.hr te na telefonski brpj 052/377-068 ili na mrežnim stranicama Sveučilišta.

FOTO: WIKIPEDIA