LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
TEBE TRAŽIMO

Studentski.hr traži volontere u 4 tima! Iskoristi priliku i prijavi se još danas

S nama ste informirani i zabavljeni, a nerijetko nudimo i sadržaj iz kojeg možete štošta i naučiti, a sada tražimo nove volontere za tim redakcije, multimedije, marketinga i administracije te project managementa.

S nama ste informirani i zabavljeni, a nerijetko nudimo i sadržaj iz kojeg možete štošta i naučiti, a sada tražimo nove volontere za tim redakcije, multimedije, marketinga i administracije te project managementa.

Studentski.hr mjesto je za studente i mlade. S nama ste infomirani i zabavljeni, a nerijetko nudimo i sadržaj iz kojeg možete štošta i naučiti. Sada tražimo nove volontere za tim redakcije, multimedije, marketinga i administracije te project managementa.

Tražimo ljude s kojima ćemo pisati još bolje projekte za Centar za razvoj mladih – CERM, imati još bolje društvene mreže i još bolji sadržaj pred kojim nitko neće moći zatvoriti oči. Ako smatraš da si ti osoba koja nam može može pomoći, onda upravo TEBE TRAŽIMO!

Tim Studentskog.hr čine mladost, energija i kreativnost, a svrha nam je pružanje vrijednih informacija i prilika studentima i mladima željnima novih znanja. Mladi su nam uvijek u prvom planu, želimo im osigurati najbolji mogući pristup informacijama, ali s druge strane i omogućiti im mjesto gdje će stasati u profesionalce o kojima će se, tko zna, možda jednog dana i pisati.

Volonteri su ključni dio uspjeha ovog tima, a sada imate savršenu priliku priključiti se našoj vrijednoj ekipi i pomoći nam u ostvarenju ciljeva. Ako želite dati svoj doprinos, razvijati svoje vještine i stjecati iskustvo u novinarstvu, marketingu, project managementu ili multimediji, onda ste na pravom mjestu.

Na Studenstkom.hr dosada je više od 500 mladih iskoristilo priliku prikupljanja dodatnih znanja i vještina koja im se volontiranjem ponudila. Shvativši da diploma u ruci ne znači i posao, odlučili su volontirati i stekli vrijedno iskustvo koje je, osim što je bilo bitna crtica u životopisu, ostalo primjenjivo u njihovim budućim karijerama.

Gdje se prijaviti?

Svi zainteresirani za volontiranje u timu Studentskog.hr mogu se prijaviti još danas pa sve do 6. veljače, a zadatke za prijavu po timovima možete pronaći ovdje.

Imaj na umu da nam je svejedno gdje živiš, jer je za većinu zadataka dovoljna internetska veza i računalo, a odabrani volonteri dobit će priliku za učenje, upoznavanje novih ljudi i stjecanje iskustva u dinamičnom i zabavnom okruženju.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA