LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kongres studenata biotehnologije

Studenti okupljaju stručnjake koji će vas upoznati s primjenom biotehnologije u svakodnevnom životu

Do 15. travnja zaprimaju se prijave za Kongres studenata biotehnologije na kojem vas očekuju razna predavanja i radionice koje će održati stručnjaci i znanstvenici iz Lijepe Naše, Austrije i Francuske, ali i neformalna druženja.

Do 15. travnja zaprimaju se prijave za Kongres studenata biotehnologije na kojem vas očekuju razna predavanja i radionice koje će održati stručnjaci i znanstvenici iz Lijepe Naše, Austrije i Francuske, ali i neformalna druženja.

Drugu godinu za redom studentska udruga Probion organizira Kongres studenata biotehnologije, a novo će se izdanje održati od 17. do 19. svibnja na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, na temu Biotehnologija u 21. stoljeću. Kongres je namijenjen svim studentima bioloških, kemijskih, medicinskih i tehničkih znanosti, profesorima i znanstvenim suradnicima te onima koji žele nešto više naučiti o biotehnologiji i njezinoj primjeni u svakodnevnom životu. Organiziran je u suradnji sa Studentskim zborom Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta te pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Sveučilišta u Zagrebu.

Sudionike očekuju razna predavanja i radionice koje će održati stručnjaci i znanstvenici iz Lijepe Naše, Austrije i Francuske. Program je upotpunjen i prilikama za neformalno druženje i zabavu. Naime, u petak navečer održat će se svečana večera, a u subotu i nedjelju organiziran je ručak.

Prijave za Kongres traju od 1. do 15. travnja, a svoje mjesto osiguravate ispunjavanjem online obrasca. Sudjelovanje je moguće uz uplatu kotizacije u iznosu od 80 kuna koja osigurava ulaz na sve sadržaje Kongresa i obroke za njegova trajanja. Organizatori vas pozivaju da svoje radove izložite u posterskoj sekciji studentskih radova, a prijaviti možete završne, diplomske ili znanstvene radove. Za više informacija o Kongresu, temama i predavačima posjetite Facebook stranicu Probiona.

Studentska udruga Probion okuplja studente biotehnologije, prehrambene tehnologije i nutricionizma Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu s ciljem ostvarivanja zajedničkih interesa, promicanja znanosti te stvaranja kontakata između studenata i budućih poslodavaca. Rad udruge zasniva se na organizaciji predavanja i radionica o aktualnim znanstvenim temama, volontiranju na raznim događanjima te na suradnji s drugim udrugama sa Sveučilišta.

FOTO: IVAN PERKOV / STUDENTSKI.HR