LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Studij Drvne tehnologije u još dva grada od iduće akademske godine

Od akademske godine 2020/21. stručni studij Drvne tehnologije izvodit će se u Virovitici i Vinkovcima. Studiji ondje iz nekoliko su razloga posebni.

Od akademske godine 2020/21. stručni studij Drvne tehnologije izvodit će se u Virovitici i Vinkovcima. Studiji ondje iz nekoliko su razloga posebni.

Od akademske godine 2020/21. stručni studij Drvne tehnologije Šumarskog fakulteta u Zagrebu izvodi se na još dvije lokacije izvan Zagreba. Riječ je o Virovitici i Vinkovcima, a cilj je stjecanje što više praktičnih znanja za vrijeme studiranja. 

Novi studiji iz nekoliko su razloga posebni. Studij u Virovitici omogućit će studentima praktičnu nastavu u suradnji s Panonskim drvnim centrom kompetencija, dok će se praksa obavljati kod lokalnih poslodavaca. Studij u Vinkovcima izvodit će se u suradnjiCentrom kompetencija i lokalnim poslodavcima kod kojih će studenti obavljati praktičnu nastavu i stručnu praksu.

Preddiplomski stručni studij Drvna tehnologija traje šest semestara, odnosno 3 godine s ukupnim brojem bodova od 180 ECTS-a. Nakon završetka studija studenti stječu naziv prema studijskom smjeru stručni/stručna prvostupnik/prvostupnica inženjer/inženjerka drvne tehnologije.

Stručni prvostupnik drvne tehnologije nakon završetka obrazovanja bit će osposobljen za vođenje proizvodnje i tehnološkog procesa, za rad u pripremi proizvodnje, planiranju proizvodnje, kontrolu proizvoda i proizvodnje. Poseban je fokus stavljen na znanja u primjeni računala u konstruiranju, terminiranju proizvodnje te uvođenju i programiranju složenih procesa uz podršku računala.

Više o upisu možete doznati ovdje.

FOTO: PIXABAY