LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Career Speed Dating

Saznaj kako uz dobru hranu i dobar život imati i dobar posao

U sklopu Rotaraction konferencije održava se sajam karijera i niz radionica kao što je Career Speed Dating. Posjetioci će, između ostalih, imati priliku upoznati predstavnike kompanije Nestlé.

U sklopu Rotaraction konferencije održava se sajam karijera i niz radionica kao što je Career Speed Dating. Posjetioci će, između ostalih, imati priliku upoznati predstavnike kompanije Nestlé.

Dobra hrana, dobar život slogan je kompanije Nestlé, najveće svjetske kompanije za proizvodnju prehrambenih proizvoda i napitaka, koja se obvezala širom Europe da će do kraja 2020. zaposliti 20 000 mladih i za 15 000 njih osigurati mogućnosti odrađivanja prakse i pripravništva. U sklopu Inicijative zapošljavanja mladih, u regiji Adriatic zaposlila je 166 osoba mlađih od 30 godina, a preko 250 mladih prošlo je kroz programe prakse i pripravništva.

Ostani u Hrvatskoj – slogan je Rotaraction konferencije kojim poručuje i komunicira cilj ovogodišnjeg izdanja koje će se održati 3. travnja 2019. u prostoru Studentskog centra u Zagrebu. U sklopu konferencije održava se sajam karijera, kao i niz radionica kao što je Career Speed Dating na kojem će kandidati imati priliku okušati se u simuliranom razgovoru za posao te u 8 minuta pokušati predstaviti svoje sposobnosti potencijalnim poslodavcima u najboljem svjetlu. Jedna je od  kompanija na sajmu i Career Speed Datingu i Nestlé, stoga će posjetioci i kandidati imati priliku upoznati predstavnike kompanije.

Nestlé nastoji prepoznati, privući i zadržati talentirane mlade profesionalce kroz različite oblike praksi, angažiranja i sudjelovanja na različitim projektima, i to u skladu s njihovim aspiracijama. O svojim zaposlenicima brine se tako što im osigurava treninge i stručna usavršavanja, podržava zdrav način života kao i balans poslovnog i privatnog života te im nudi priliku razvijati se profesionalno i osobno, intelektualno i emocionalno.

Ako želite steći znanje i iskustvo u zemlji, a djelovati na globalnom nivou, iskoristite prilike koje pruža spomenuta kompanija – posjetite sajam karijera i prijavite se na Career Speed Dating radionicu.

FOTO: FLICKR