LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Anime, produkcija i govorništvo

Repertoar aktivnosti za mlade u Splitu sve veći i veći

Razlog za dolazak na Šperun sada će imati i zaljubljenici u anime te zainteresirani za glazbenu produkciju i govorništvo.

Razlog za dolazak na Šperun sada će imati i zaljubljenici u anime te zainteresirani za glazbenu produkciju i govorništvo.

Od sredine veljače program događanja u Klubu Zona bit će bogatiji za nove besplatne edukacije i druženja, a nastavljaju se održavati i već popularna događanja. Razlog za dolazak na Šperun sada će imati i zaljubljenici u anime te zainteresirani za glazbenu produkciju i govorništvo.

Radionice „U zoni debate” održavat će se srijedom od 18 sati i bit će prilika za razvoj govorničkih vještina i rješavanje treme kod javnog nastupa. Od 16. veljače, trećim četvrtkom u mjesecu u 18 sati u Klubu Zona će se okupljati zaljubljenici u anime. Radionica „Mala škola zvuka” održavat će se subotom, od 18. veljače do 18. ožujka, i ponudit će uvod u glazbenu produkciju. Trećim utorkom u mjesecu organizirat će se događanje „Želim pričat o...” na kojem će publika sama sugerirati teme o kojima želi slušati, govoriti ili razgovarati. Gotovo svaki dan imate dobar razlog za doći u Zonu, poziva Sara Žižić, voditeljica Kluba Zona.

Petkom se nastavljaju održavati druženja uz kreativni zadatak pod nazivom „Kreativni petak”. Vikendom, nakon subotnjeg „Šahovskog popodneva”, slijedi „Večer društvenih igara”. U četvrtak, 23. veljače, održat će se i „Kava sa Savjetom mladih”, a tema razgovora bit će mentalno zdravlje mladih. Na kraju mjeseca, 28. veljače, novu izložbu u ciklusu „Mladi izlažu” otvorit će Sunčana Barbarić. Više informacija i obrazac za rezervaciju mjesta na pojedina događanja dostupni su na klubzona.net.
FOTO: UNSPLASH