LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pametno iskoristi ljeto uz Logos edukacije

Prijavi se s ekipom na ljetnu školu i ostvari popust

Pametno iskoristi ljeto i prijavi se s ekipom na ljetnu školu. Uživajte zajedno u prekrasnom okruženju Nacionalnog parka Krka i obogatite životopis novom referencom.

Pametno iskoristi ljeto i prijavi se s ekipom na ljetnu školu. Uživajte zajedno u prekrasnom okruženju Nacionalnog parka Krka i obogatite životopis novom referencom.

Možda ste već razmišljali kako što pametnije popuniti ovo ljeto. Možda imate puno ideja, ali malo novca?! Ako ste razmišljali nešto učiniti za sebe, onda nemojte puno razmišljati nego se prijavite na ljetnu školu. 

Logos edukacije .d.o.o. i udruga Ventus vitae organizira radionice osobnoga razvoja, komunikacijskih vještina i/ili španjolskoga jezika u prekrasnom okruženju Nacionalnoga parka Krka.

Radionice su namijenjene svima koji žele malo “roniti po sebi”, otkrivati svoje vrijednosti i ciljeve, naučiti nove komunikacijske vještine i strategije, debatirati, naučiti malo španjolskoga i dovesti svoj duh i tijelo u stanje balansa. 

Odaberite paket 

Polaznici mogu birati žele li učiti o vrijednostima i ciljevima komunikacijskih vještinama ili španjolskome jeziku. Od triju, odabirete dvije radionice kojima će se posvetiti sve vrijeme i pažnja tijekom četverodnevnoga druženja u Nacionalnom parku Krka.

Komunikacijske vještine
Radionice obuhvaćaju vježbe za glas i izgovor, akcentuacijske i artikulacijske vježbe te vježbe za disanje. Također se prolaze i vježbe koje pomažu u ovladavanju treme, ali i vježbe koje omogućuju čitanje neverbalnih znakova u komunikaciji. Radionice su interaktivne i kroz njih se uči kako koristiti i razvijati emocionalnu inteligenciju u komunikaciji te kako iskoristiti sve stečene socijalne vještine u komunikaciji s partnerom, prijateljima, kolegama, nadređenima, djecom i svim drugim situacijama kojima ste svakodnevno izloženi, a koje često izazivaju stres.

Španjolski jezik
Kroz radionice španjolskoga jezika naučit ćete elemntarne španjolske oblike, izgovor španjolskih glasova, temeljni španjolski rječnik te kako se sporazumjeti u trgovini, na tržnici, u pošti, u banci, na autobusnom kolodvoru ili u avionu. Također ćete naučiti nešto o meksičkoj i argentinskoj kuhinji te španjolske nazive prirodnih ljepota koje će vas okruživati u Nacionalnom parku Krka.

Smještaj i cijena

U cijenu su uključena četiri dana boravka i tri noćenja u Nacionalnom parku Krka u Gospodarstvu Skelin u trokrevetnim i četverokrevetnim sobama s uključenim punim pansionom. Polaznici imaju švedski stol za doručak, dva lunch paketa te dva ručka u restoranu Gulin na Skradinskome buku. Večere su tematske i organizirane su u Eko gospodarstvu Skelin (bosanska, meksička i argentinska).

Cijena je po osobi 1890,00 kn (uključen je prijevoz od Šibenika do Nacionalnoga parka Krka, ulaznica za nacionalni park, razgled nacionalnog parka, doručak, ručak, večera svaki dan, radionice po izboru).

Program je idealan za studente koji žele pametno iskoristiti ljetne praznike i obogatiti životopis dodatnim referencama. Upravo zato je za njih osiguran poseban popust po cijeni od 1190,00 kn. Ako vam se ne da ići samima, okupite ekipu od minimalno 6 članaova i jedan dobiva gratis. Uza sve to, prvih pet studenata koji se prijave za ljetnu školu osvoja i gratis 20 sati engleskoga ili njemačkoga jezika (konverzacijski tečaj) ili tečaj govorništva i komunikacijske psihologije.

Detaljne informacije o programu i prijavama potražite na službenoj stranici Logos edukacija