LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prestižne visokoškolske ustanove

Prezentacija: Overbroeck's College i Saxion University

Prezentacije dviju prestižnih instituacija održati će se 17. i 19.03 u Gradskoj knjižnici u Zagrebu

Prezentacije dviju prestižnih instituacija održati će se 17. i 19.03 u Gradskoj knjižnici u Zagrebu

BHV Education poziva sve zainteresirane učenike i roditelje da se pridruže prezentaciji o Saxion University of Applied Sciences, jednoj od najvećih visokoškolskih obrazovnih ustanova u Nizozemskoj sa sjedištem u Enschedeu. Neki od programa koje Saxion University nudi su: School of Business Engineering & Entrepreneurship, School of Governance & Law, School of Health, School of Applied Psychology & Human Resource Management, School of Social Work, School of Education i mnogi drugi programi.

Isto tako, u  suradnji sa d'Overbroeck's Collegom, privatnom školom u Oxfordu  BHV Education organizira i akademsku prezentaciju o obrazovnom sistemu u Velikoj Britaniji.Obzirom na zahtjevnost upisa na studij u Velikoj Britaniji, d'Overbroeck's nudi podršku svojim učenicima putem A-level programa.  Osim cjelogodišnjih programa, škola nudi i specijalizirane ljetne tečajeve.

Svi zainteresirani učenici i roditelji pozvani su na prezentacije koje će se održati u ponedjeljak 17.03.2014. u 17h  i u srijedu 19.03. u 17h u Gradskoj knjižnici u Zagrebu. Za sudjelovanje na prezentaciji potrebno je izvršiti rezervaciju putem e-mail adrese education@bhv.hr.