LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatska udruga za odnose s javnošću

Otvorene prijave za studentsku nagradu „Mlada nada 2023.”

Možete prijaviti samostalne radove ili one napisane u timu te radove koji su realizirani u ak. god. 2022/2023. u četirima kategorijama.

Možete prijaviti samostalne radove ili one napisane u timu te radove koji su realizirani u ak. god. 2022/2023. u četirima kategorijama.

Hrvatska udruga za odnose s javnošću dodjeljuje studentsku nagradu Mlada nada, koja je oblik priznanja strukovne udruge za iskazano znanje, izvrsnost i zalaganje studenata visokih učilišta. Natječaj je otvoren od 1. rujna do 29. rujna 2023. godine, do 12 sati, te se na njega mogu prijaviti samostalni radovi ili radovi pisani u timu (za kategorije 1. i 3.) te radovi realizirani u akademskoj godini 2022/2023. u četirima kategorijama.
 

Cilj nagrade je promicanje izvrsnosti među studentima te njihovo motiviranje za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću. – stoji u objavi Fakulteta političkih znanosti.


Kategorije radova


Studentska nagrada HUOJ-a za seminarski rad,

Studentska nagrada HUOJ-a za diplomski rad,

Studentska nagrada HUOJ-a za komunikacijski plan,

Studentska nagrada HUOJ-a za završni rad.
 

Svaku pristiglu prijavu razmatra peteročlani stručni žiri HUOJ-a te ju ocjenjuje prema svakom kriteriju definiranim Pravilnikom o dodjeli godišnjih nagrada Mlada nada. Kriteriji za ocjenjivanje su: stručnost i ozbiljnost pristupu, strukturiranost i preglednost, pismenost i izražavanje te kreativnost i inovativnost. – istaknuto je u objavi.


Uz rad koji se prijavljuje, potrebno je poslati i ispunjen obrazac osobnih podataka, Prijavnicu za prijavu projekta, Izjavu o vjerodostojnosti podataka u prijavi i Potvrdu mentora o autentičnosti rada na adresu info@huoj.hr. Ovdje pronađite potrebne materijale.



Svečana dodjela studentskih nagrada predviđena je za drugi tjedan studenog 2023. godine te će biti dodijeljena u sklopu godišnje Studentske konferencije, a o točnom vremenu i mjestu dodjele prijavitelji će biti naknadno obaviješteni.  

Više informacija o natječaju potražite i slanjem upita na info@huoj.hr.  
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA