LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ODABIR STUDIJA

Na pulskom Sveučilištu se organiziraju Dani otvorenih vrata, načet će se zanimljive teme

Prezentacije će održati sve sastavnice Sveučilišta, uključujući i Sveučilišnu knjižnicu, Studentski centar, Ured za partnerstvo i projekte te Ured za projekte i razvoj.

Prezentacije će održati sve sastavnice Sveučilišta, uključujući i Sveučilišnu knjižnicu, Studentski centar, Ured za partnerstvo i projekte te Ured za projekte i razvoj.

Maturanti su sada na pragu toga da odaberu studijske programe za sebe, a shodno tome sveučilišta i fakulteti diljem Hrvatske organiziraju Dane otvorenih vrata kako bi ih informirali o studijskim programima i benefitima izbora baš njih.

Sveučilište J. Dobrile u Puli Dane otvorenih vrata Sveučilišta će održati 8. i 9. veljače 2023 u dvorani Pula na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković”, a kroz dva dana trajanja na stol će se donijeti i neke zanimljive teme.

8. veljače održat će se okrugli stol na temu „Uloga Sveučilišta u kreiranju budućnosti Europe”. 

Europa i svijet suočeni su s velikim promjenama, krenuvši od ekologije pa sve do socijalnih i ekonomskih izazova, digitalizacije i velikih političkih previranja. Inovacije, istraživanja, kultura i znanje ključni su u rješavanju nadolazećih promjena, a Sveučilišta su tijela koji te alate aktivno koriste, stvarajući tako pozitivno okruženje bazirano na akademskim vrijednostima. Kako bi Sveučilišta bila u stanju to učiniti, na Europi je da ih podrži putem osiguravanja slobode, autonomije i financiranja, stoji na stranicama UNIPU.

9. veljače prezentacije će održati sve sastavnice Sveučilišta, uključujući i Sveučilišnu knjižnicu, Studentski centar, Ured za partnerstvo i projekte te Ured za projekte i razvoj.

Izlaganja će se održati između 9h i 15h, prema sljedećem rasporedu i svaka će sastavnica/ured predstaviti svoj rad u skladu s temom okruglog stola. 

Više o samom rasporedu možete pogledati ovdje.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA