LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nove mjere

Na medicinskom fakultetu u susjedstvu potrebne COVID potvrde za pristup nastavi

Ako žele prisustvovati dijelu nastave koji se odvija uživo svi sudionici morat će imati COVID potvde, dokaz o preboljenju ili negativan test.

Ako žele prisustvovati dijelu nastave koji se odvija uživo svi sudionici morat će imati COVID potvde, dokaz o preboljenju ili negativan test.

Na Medicinskom fakultetu u Beogradu objavljen je način izvođenja nastave, što je zanimljivo u vidu izvođenja nastave i na hrvatskim fakultetima sličnog ili istog usmjerenja.

Teorijska nastava održavat će se na daljinu preko platforme MS Teams pri čemu će se predavanja moći pratiti u stvarnom vremenu, a profesori će biti obavezni i snimati ih. Također, nastavnici će trebati istog tjedna održati online konzultacije, a termini bi se dogovarali s koordinatorima.

Seminarska nastava održavat će se u skladu s logičkim pretpostavkama za održavanje nekog segmenta nastave. Dakle, ako katedra tog fakulteta procijeni da bi se znanje neke cjeline bolje usvojilo nastavom uživo ona će se i održati – uz pridržavanje aktualnih epidemioloških mjera.

Vježbe na praktičnim predmetima odvijat će se u vježbaonicama, s prilagođenim brojem studenata. Uvodni sat moći će se održati online.

Vježbe na kliničkim predmetima odvijat će se uživo, uz poštivanje epidemioloških mjera.

Studenti, nastavnici, suradnici i nenastavno osoblje morat će pokazati potvrdu o cijepljenju, dokaz o preležanoj bolesti, ili negativan antigenski ili PCR test ako žele sudjelovati u nastavi.
FOTO: PIXABAY