LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Panel diskusija

„Kava s mladima” ruši predrasude o pasivnosti mladih

Održava se još jedna „Kava s mladima” u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Održava se još jedna „Kava s mladima” u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Splitska udruga Info zona i solinska udruga Duga, ovoga četvrtka, 30. lipnja, s početkom u 17 sati u Centru za djecu, mlade i obitelj u Solinu organiziraju zanimljivu panel raspravu Kava s mladima.

Tema diskusije bit će unaprjeđenje dijaloga mladih i donositelja odluka u Solinu, s posebnim naglaskom na zadovoljavanje pretpostavki kvalitetnog rada budućeg saziva Savjeta mladih Grada Solina.
– Panel je namijenjen mladima te članovima organizacija mladih i za mlade koje djeluju na solinskom području, a kao pozitivan primjer želimo istaknuti inicijativu Split grad za mlade. U proteklih 10 mjeseci organizirane su dvije konferencije i desetak neformalnih druženja s mladima u Splitu i okolici. Također, provedeno je veliko istraživanje o potrebama i stavovima mladih, pokrenuta je izrada Gradskog programa za mlade Grada Splita te je okupljena zajednica koja broji više od dvije tisuće mladih na društvenim mrežama – ističu organizatori.
Kao panelisti, uz predstavnike Grada Solina, sudjelovat će predstavnici splitskog i županijskog Savjeta mladih te predstavnici Info zone, splitske udruge koja koordinira uspješnom inicijativom Split grad za mlade.
FOTO: PRESS