LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
MINDFULNESS IN SPORT

Kako koristiti mindfulness u radu sa sportašima? Saznajte na stručnoj edukaciji i simpoziju psihologije sporta

Simpozij je namijenjen psiholozima, kineziolozima, studentima, sportašima, trenerima, članovima stručnih sportskih timova i roditeljima sportaša.

Simpozij je namijenjen psiholozima, kineziolozima, studentima, sportašima, trenerima, članovima stručnih sportskih timova i roditeljima sportaša.

Kineziološki fakultet u Zagrebu, Hrvatska psihološka komora i Hrvatsko psihološko društvo organiziraju jednodnevnu stručnu edukaciju za psihologe pod nazivom Mindfulness in sport 25. lipnja od 9 do 17 sati na Kineziološkom fakultetu.

Interaktivna edukacija pokazat će kako koristiti tehnike mindfulnessa u radu sa sportašima u području psihološke pripreme.

Osim stručne edukacije, bit će organiziran i simpozij pod nazivom Reach your full potential with sport psychology na kojemu će predavanja održati velik broj stručnjaka iz područja psihologije sporta. Simpozij će se održati na Kineziološkom fakultetu, 26. lipnja od 9 do 17 sati, a sudjelovanje psihologa na edukaciji i simpoziju vrednovat će se bodovima prema pravilniku Hrvatske psihološke komore. 

Simpozij je namijenjen psiholozima, kineziolozima, studentima, sportašima, trenerima, članovima stručnih sportskih timova i roditeljima sportaša, a više informacija možete potražiti na e-mail adresi psihologija.sporta@kif.hr.
FOTO: PEXELS