LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pred useljenje u domove

Jeste obavili liječnički pregled? Imajte na umu ove stvari!

Savjetujemo vam da, ako niste, što prije obavite navedene pretrage za što lakše useljenje u domove!

Savjetujemo vam da, ako niste, što prije obavite navedene pretrage za što lakše useljenje u domove!

Prilikom svake nove akademske godine i prije useljenja u studentske domove, obavezni ste proći liječnički pregled kod doktora.

S obzirom da ćete narednih devet mjeseci dijeliti prostor s drugim osobama, bitno je da ste zdravi i da ne zarazite druge mogućim virusima i bakterijama koje s vremena na vrijeme nosite i nesvjesno.

Zbog događanja u zemlji i svijetu, a tu prvenstveno mislimo na ebolu i na poplave koje su zahvatile određena područja i razvila mogućnost bolesti, ovogodišnji liječnički pregledi su postali stroži.

Svi stariji studenti svoje liječničke preglede mogu obaviti u mjesto prebivališta, kod svojih obiteljskih doktora. Ukoliko nisu u svojemu mjestu ili su im doktori na godišnjem odmoru, pregled mogu obaviti kod fakultetskog liječnika koji je naveden na stranicama Studentskog centra.

Za razliku od ostalih godina, svi studenti će biti primorani svejedno otići kod fakultetskog liječnika, koji će morati potvrditi dijagnozu vašeg obiteljskog liječnika.

Studenti prvih godina također mogu obaviti pregled kod svojega doktora, ali konačnu potvrdu moraju donijeti od nadležnog školskog liječnika kojega su dosada imali.

Savjetujemo vam da, ako niste, što prije obavite navedene pretrage za što lakše useljenje u domove!

Jednokrevetne sobe za studente sa zdravstvenim problemima

Zamolbe za smještaj u jednokrevetne sobe zbog zdravstvenih razloga studenti (oni koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu) mogu predati nadležnim liječnicima fakulteta do 08. rujna 2014. godine.

U zamolbi je potrebno navesti: ime i prezime, datum rođenja, OIB, adresu, fakultet i kontakt broj telefona. Obavezno je priložiti preslike relevantne medicinske dokumentacije. Komisija za utvrđivanje prava na smještaj u jednokrevetne sobe rezultate će objaviti do 26. rujna 2014. godine na stranicama SC-a i Zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar”.

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR