LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Growww i Freshhh

INA predstavlja vlastite velike projekte na zagrebačkim fakultetima

Ako želite posao u Ini, prijavite se na Growww i Freshhh. O kakvim se projektima radi, možete saznati već ovog petka na FKIT-u.

Ako želite posao u Ini, prijavite se na Growww i Freshhh. O kakvim se projektima radi, možete saznati već ovog petka na FKIT-u.

U tijeku su prijave za dva velika projekta naše najveće naftne kompanije. Sedmu godinu zaredom INA poziva poziva studente tehničkih i poslovnih fakulteta da se prijave na međunarodno natjecanje Freshhh kojim želi približiti svijet naftne industrije mladim ljudima različitih struka i usmjerenja.  

Istovremeno su otvorene prijave za natječaj Growww u sklopu kojeg se diplomantima jednogodišnjim stažem u INA Grupi daje priliku za početno radno iskustvo. Kao i prijašnjih godina, Growww je namijenjen ponajprije diplomiranim inženjerima naftnog, rudarsko-geološkog, kemijskog i strojarskog usmjerenja.

Predstavljanje ovih hvale vrijednih projekata održat će se na nekoliko zagrebačkih fakulteta. Nakon značajnog odaziva na Ekonomskom i Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, na redu je Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije ovog petka u 14h. Predstavnici Ine obratit će se zainteresiranima u vijećnici fakulteta i otkriti sve potrebne informacije.

 

Ako ste završili diplomski studij ili ste na samom kraju, saznat ćete zašto je Growww baš za vas. Do sada su ga izabrale tisuće studenata. Za one koji nisu u toj kategoriji, a ambiciozni su, idealan je Freshhh. Otkrijte zašto ne smijete propustiti ovo međunarodno virtualno natjecanje.

 

 

FOTO: FACEBOOK/INA.HRVATSKA