LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SUDJELOVANJE JE BESPLATNO

Effectus pokreće nešto poput „škole” vještina, saznaj kako se prijaviti

EFFECTUS WINTER SCHOOL OF SKILLS  upoznaje polaznike s 10 ključnih vještina koje  Svjetski gospodarski  forum već zadnjih desetak godina ističe kao vještine koje poslodavci najviše traže, a koje se najteže pronalaze kod potencijalnih zaposlenika.

EFFECTUS WINTER SCHOOL OF SKILLS  upoznaje polaznike s 10 ključnih vještina koje  Svjetski gospodarski  forum već zadnjih desetak godina ističe kao vještine koje poslodavci najviše traže, a koje se najteže pronalaze kod potencijalnih zaposlenika.

Na prijedlog Europskog parlament i Europske komisije 2023. godina proglašena je Europskom godinom vještina. Cilj joj je promicanje uključivijih i učinkovitijih ulaganja u osposobljavanje i usavršavanje kako bi se iskoristio puni potencijal europske radne snage te mladima pružila potpora za kvalitetan osobni i profesionalni razvoj.

 U kontekstu početka Europske godine vještina, udruga EFFECTUS udruga mladih u suradnji s Centrom za istraživanje i razvoj pokreće projekt EFFECTUS SCHOOL OF SKILLS.

Gospodarstvo EU-a neprestano se mijenja. Potražnja za relevantnim znanjem, vještinama i stavovima s vremenom se mijenja. Kako bi se uspješno nosili s tim promjenama pritom razvijali svoj puni potencijal i talente, mladima su potrebne određene kompetencije i adekvatne vještine.

Formalno, neformalnog obrazovanje i osposobljavanje imaju ključnu ulogu u razvoju kompetencija mladih i osiguravanju preduvjeta za njihovu uspješnu prilagodbu i učinkovitost, kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju.

Sukladno tome, program EFFECTUS WINTER SCHOOL OF SKILLS  upoznaje polaznike s 10 ključnih vještina koje  Svjetski gospodarski  forum već zadnjih desetak godina ističe kao vještine koje poslodavci najviše traže, a koje se najteže pronalaze kod potencijalnih zaposlenika.

U okviru navedenog programa EFFECTUS veleučilište organizira BESPLATNE RADIONICE sljedećih vještina!

Aktivno i strateško učenje

Kreativno i kritičko mišljenje

Psihologija odlučivanja: bihevioralna ekonomija

Inovativnost i ideacija: od ideje do realizacije

Leadership i socijalni utjecaj

Analitički menadžment: tehnike rješavanja problema i odlučivanja, teorija igara, analiza socijalnih mreža

Umjetna inteligencija i cyber izazovi

Emocionalna inteligencija, upravljanje vremenom, timski rad

Mindfulness i upravljanje stresom

Upravljanje promjenama

Radionice drže renomirani nastavnici i predavači na visokoškolskim i poslovnim programima, konzultanti i coachevi: izv. prof. dr. sc. Robert Kopal, Darija Korkut, mr. sc. Ratka Jurković, dr. sc. Sanja Gutić, Natalija Smrtić, Marina Dražić i Ivan Krešimir Tomić.

TRAJANJE PROGRAMA: 15-17.2.2023. u terminima od 17:00 do 20:00 sati

PRIJAVITI SE MOŽETE DO 15.2.2023.na e-mail:udrugamladih@effectus.com.hr

Mjesto održavanja: EFFECTUS VELEUČILIŠTE, Trg J. F. Kennedyja 2, Zagreb

Kome su radionice namijenjene?

  • studentima, studentskim udruženjima i udrugama
  • učenicima srednjih škola
  • bivšim, sadašnjim i budućim poduzetnicima
  • svakome tko želi ulagati u nova znanja i vještine.

UPSKILL WITH EFFECTUS!!!

Za sva pitanja i informacije slobodno se javite voditeljici projekta Gordana Schramadei na broj mob: 099 351 2277.

FOTO: EFFECTUS, PRESS