LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Udruge Studenata Vern-a i i DEF-Ux tima

„Definiraj svoj put“

„Ako danas definirate što je to što želite u životu, lakše ćete napraviti potrebne korake i definirati kriterije koji će vas pratiti cijeli život.“

„Ako danas definirate što je to što želite u životu, lakše ćete napraviti potrebne korake i definirati kriterije koji će vas pratiti cijeli život.“

Interaktivni trening „Definiraj svoj put“, u organizaciji Udruge Studenata Vern-a i i DEF-U tima, održat će se u srijedu, 4. studenoga, s početkom u 17:00 sati na drugom katu Importanne Gallerie na Iblerovom trgu 10. 

„Ako danas definirate što je to što želite u životu, lakše ćete napraviti potrebne korake i definirati kriterije koji će vas pratiti cijeli život. Život koji ima svrhu i smisao, orijentiran prema ciljevima, a ne svakodnevnim aktivnostima“, stoji na službenim stranicama DEF-U-a. Kako bi studenti što spremnije dočekali preuzimanje diplome, Udruge Studenata Vern-a na Veleučilištu VERN i DEF-U tim će nstojati pomoći mladima da što bolje definiranju vlastiti uspjeha i to kroz edukativno, interaktivno i zabavno predavanje u trajanju od dva sata.

Opušteno druženje uz zanimljive priče, vježbe, igre i primjere iz stvarnog života voditi će poduzetnik, biznis mentor, investitor, programski direktor DEF-U-a i direktor poduzetničkog startup inkubatora Andrey Shtylenko te Ivica Penić, trener poslovnih vještina.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail udruga.studenata.verna@gmail.com najkasnije do 4. prosinca u 12:00 sati.

Više informacija o događaju možete pronaći na linku