LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
3. i 4. svibnja 2023.

Ekonomisti, prijave za Business Matchmaker su otvorene

Na Business Matchmakeru te čeka 26 poduzeća podijeljenih u 6 skupina prema odabranim smjerovima studijskih programa na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

Na Business Matchmakeru te čeka 26 poduzeća podijeljenih u 6 skupina prema odabranim smjerovima studijskih programa na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

Business Matchmaker projekt je namijenjen proaktivnim studentima završnih godina Ekonomskog fakulteta u Zagrebu za povezivanje s potencijalnim poslodavcima, a održat će se 3. i 4. svibnja 2023. u prostorima EFZG-a.

Kako izgleda Business Matchmaker (BM)?

Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta u Zagrebu u suradnji sa studentskom udrugom eSTUDENT organizira jedinstveni susret studenata i poduzeća u obliku speed datea, kombinaciji speed datinga i intervjua za posao. 

Poslodavci, koji unaprijed imaju uvid u životopise prijavljenih studenata, upoznaju se sa studentima u kratkim selekcijskim intervjuima, nakon čega slijedi evaluacija s obaju strana. Zatim poslodavci odabiru najbolje kandidate s kojima se žele dodatno upoznati u drugom, dužem razgovoru.

Prošlogodišnji BM obilježili su ugodna atmosfera i pristupačni poslodavci, a sva iskustva studenata pročitaj ovdje.

Pronađi stručnu praksu, pripravništvo ili posao na Business Matchmakeru


Što ti nudi Business Matchmaker?

Business Matchmaker prilika je za neposredno upoznavanje s tržištem rada. Studentima se nudi prilika za samoprezentaciju pred poduzećima koji su vodeći u svojim područjima. Najbolji kandidati upoznat će idealnog poslodavca, a ono što će svim kandidatima biti zajedničko jest korisna povratna informacija pomoću koje će dalje razvijati svoje vještine i usmjeravati svoja znanja.

Koja poduzeća sudjeluju na Business Matchmakeru?

Na Business Matchmakeru te čeka 26 poduzeća podijeljenih u 6 skupina prema odabranim smjerovima studijskih programa na zagrebačkom  Ekonomskom fakultetu. Sve o odabranim poduzećima saznaj ovdje.

Na zagrebačkoj ekonomiji pokrenut novi smjer koji će obrazovati nove generacije ekonomskih analitičara


Prijave su otvorene do 23. 4., stoga pripremi CV i pitanja za poslodavce. Prijaviti se možeš OVDJE!

Ako trebaš pomoć sa životopisom, svakako se javi Uredu za savjetovanje i razvoj karijera na mail karijere@net.efzg.hr za pomoć. 

Vidimo se na EFZG-u!

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na službenu e-adresu: business.matchmaker@net.efzg.hr ili posjetite službene web stranice Business Matchmakera te zapratite Facebook i Instagram profile Business Matchmakera. 

Mladi su imali priliku povezati se s predstavnicima 54 poduzeća


FOTO: UNSPLASH