LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eSTUDENT

Pronađi stručnu praksu, pripravništvo ili posao na Business Matchmakeru

Cilj projekta je potaknuti studente na razvoj sposobnosti samoprezentacije, dok poslodavcima nudi mogućnost efikasnijeg selektiranja najboljih studenata kroz brze osmominutne intervjue.

Cilj projekta je potaknuti studente na razvoj sposobnosti samoprezentacije, dok poslodavcima nudi mogućnost efikasnijeg selektiranja najboljih studenata kroz brze osmominutne intervjue.

Business Matchmaker je speed dating događaj između studenata i poslodavaca koji studentima nudi jedinstvenu priliku da se predstave potencijalnim poslodavcima u kratkim i dinamičnim razgovorima. Za poslodavce je to izvrsna prilika da upoznaju veliki broj talentiranih studenata u kratkom vremenu i pronađu idealne kandidate za otvorena radna mjesta.

Ovakav koncept speed datinga će se održati 24. i 25. travnja 2024. godine, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta u Zagrebu u suradnji s eSTUDENTovim timom STARTER, organizira ovaj jedinstveni projekt u svrhu stvaranja vrijednih kontakata i razmjenu iskustava. Cilj projekta je potaknuti studente na razvoj sposobnosti samoprezentacije, dok poslodavcima nudi mogućnost efikasnijeg selektiranja najboljih studenata kroz brze osmominutne intervjue

Business Matchmaker pruža studentima završnih godina Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, priliku da testiraju, unaprijede i iskoriste svoje vještine kroz proces pronalaska stručne prakse, pripravništva ili posla. Ovaj projekt predstavlja temelje za njihov uspjeh u profesionalnom svijetu, omogućujući im da istaknu svoje kompetencije i stvore važne kontakte za budućnost. Već po šesti puta okupljaju se vrhunski poslodavci koji dobivaju priliku za razgovor s mladim i perspektivnim kandidatima. Ove godine sudjeluje dvadeset i šest poduzeća, koja su raspoređena u šest skupina, oblikovanih prema poslovnim potrebama poduzeća u nadolazećem periodu te prema fakultetskim smjerovima studenata. 

Otkrijte sve što trebate znati o prijavljenim poduzećima i njihovim poslovnim prilikama posjetom na službene stranice Business Matchmakera. Uz detaljne opise svakog poduzeća, istaknute ključne karakteristike i prilike za karijeru koje nude, možete pronaći i kratke video materijale koji pružaju uvid u rad i kulturu svakog pojedinog poduzeća.

Za dodatne informacije i akreditacije, posjetite službenu web stranicu Business Matchmakera ili se obratite putem službene e-mail adrese business.matchmaker@net.efzg.hr.
FOTO: PEXELS