LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nije pauza, prekid je

Znakovi koji vam govore da niste preboljeli bivše

Osjećate leptiriće u trbuhu kada vidite bivšeg dečka ili curu? Ako je vaš odgovor da, još niste preboljeli bivšu ljubav. Praćenje bivših po društvenim mrežama i padanje u depru definitivno su znak da još uvijek niste preboljeli bivše.

Osjećate leptiriće u trbuhu kada vidite bivšeg dečka ili curu? Ako je vaš odgovor da, još niste preboljeli bivšu ljubav. Praćenje bivših po društvenim mrežama i padanje u depru definitivno su znak da još uvijek niste preboljeli bivše.

Nakon raskida veze možemo imati osjećaj da nam se srce raspuknulo u tisuće komadića. Svi oni koji vas žele utješiti reći će da će biti bolje s vremenom jer ipak vrijeme liječi sve rane,  a prema jednom američkom istraživanju to vrijeme traje 11 tjedana. Naravno, s obzirom na to da nismo svi jednaki i naši osjećaji ne funkcioniraju po šabloni, neki od vas će i nakon tih 11 tjedana svaku večer u krevet otići u suzama, dok će se neki tješiti kako su uspješno preboljeli prekid, iako dnevno provedu 20 sati njuškajući po profilu bivšeg dečka ili cure.

Ne, niste preboljeli bivšu ljubav ako svaki put kada čujete njihovo ime poželite ubiti leptiriće u trbuhu. Niste ju preboljeli ni ako mislite da je to bila prva i zadnja ljubavna priča vašeg života i da ste osuđeni na nesretnu ljubav do kraja života ili da ćete umrijeti sami s 50 mačaka u stanu. Ako se pronalazite u gore navednoj kategoriji ljudi, donosimo vam razloge koji će vam potvrditi da još niste nastavili dalje i možda probuditi želju za istim.

Potencijalne dečke ili cure uspoređujete s bivšima

Dečko, tj. cura s kojom ste se počeli viđati zasigurno ne vole sušati o vašim bivšima, a još manje vole ako ih s njima uspoređujete. Nije bitno ima li Jure za nijasnu tamniju kosu od Marka ili to što Ana ima plave oči, a Iva je imala smeđe. Vjerujte nam, ovo je formula za upropaštavanje prvog dejta.

FOTO: Pixabay

Negirate prekid jer ste napravili samo ˝pauzu˝

Može doći do malog nesporazuma ako vi prekid smatrate pauzom, a vaša nepreboljena ljubav pored vas prošeta s nekim novim. Ukoliko dođe do prekida, utoliko ga učinite što jasnijim i izbjegnite dvosmislene načine rješavanja problema. Osim toga, ako je došlo do prekida nemojte se uvjeravati u suprotno jer će vas to sprječavati u tome da nastavite dalje i pustite nekome drugome da ispuni vaš život.

Alkohol + mobitel = katastrofa

Izašli ste van i popili kojih 5, 6 pića previše i to je rezultiralo sramotnom porukom ili pozivom kome drugome, nego bivšoj ljubavi. Ovo je definitivno jedna od bolnijih potvrda da još uvijek niste nastavili dalje. Nažalost, alkohol i mobitel nisu dobitna kombinacija što god mislili u tom trenutku jer ćete ujutro, osim o prekidu i mamurluku, morati misliti i o tome kako što prije naći rupu u koju ćete propasti idući put kada vidite bivšeg, odnosno bivšu.

FOTO: GIPHY

Njihov ste najvjerniji fan na društvenim mrežama

Nema nitko tko visi na njihovom profilu više od vas, a pritom ne mislimo da se time trebate ponositi. Ako bi došlo do toga da vaša bivša ili bivši mogu vidjeti brojku koju označava koliko puta ste posjetili njihov profil, vjerujemo da biste bili uvjerljivo na prvom mjestu i to narednih pet godina. Umjesto da glumite Sherlocka Holmesa i pokušavate dokučiti je li vaša ljubav našla novu ljubav, poštedite se i pritisnite tu unfriend ili unfollow opciju.

FOTO: GIPHY

 

FOTO: PIXABAY