LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povratak u djetinjstvo

Zagreb Film poklanja besplatno gledanje Malih letećih medvjeda

Na YouTubeu možete pogledati 31 epizodu crtanog serijala „Mali leteći medvjedi”. Povratak u djetinjstvo besplatan je.

Na YouTubeu možete pogledati 31 epizodu crtanog serijala „Mali leteći medvjedi”. Povratak u djetinjstvo besplatan je.

U ovo nesigurno i stresno vrijeme povratak stvarima koje smo voljeli u djetinjstvu može biti iznimno umirujuć. Mnogi od nas ovo vrijeme samoizolacije provode gledajući serije i filmove koji su nam obilježili mlađe dane ili slušajući drage albume koje nismo godinama slušali. Ekipa iz Zagreb Filma primijetila je taj trend, pa je odlučila priskočiti u pomoć.

Naime, na njegovu službenom YouTube kanalu možete pogledati 31 epizodu crtanog serijala Mali leteći medvjedi u ukupnom trajanju od 730 minuta, i to potpuno besplatno.


 

Ovaj crtić obilježio je djetinjstvo mnogih generacija i jedna je od najuspješnijih produkcija Zagreb Filma. Proizvodnja je započela 1988. godine u koprodukciji sa CinéGroupeom, a autori, začetnici i kreatori likova i serije su Dušan Vukotić, Pero Kvesić i Neven Petričić. Zato, ako ste željni nostalgičnoga putovanja kroz sjećanja iz najranijih dana ili želite prvi put vidjeti što to čini male leteće medvjediće toliko posebnima, pridružite se Dadi, Tini, mudrom Platonu, Smucalu i Smradecu u njihovim pustolovinama.

FOTO: FACEBOOK / ZAGREB FILM HR