LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
FILMOVI IZ DJETINJSTVA

Za ponovno gledanje filmova o Harryju Potteru moguće dobiti 8000 kuna te još štošta drugo

Osim novčane nagrade, pobjednika očekuje i pristup streaming platformi za filmove, stvarčice za ugodnu filmsku atmosferu te grickalice iz djetinjstva.

Osim novčane nagrade, pobjednika očekuje i pristup streaming platformi za filmove, stvarčice za ugodnu filmsku atmosferu te grickalice iz djetinjstva.

Nakon 16. studenog odnosno 20. obljetnice prvog filma o Harryju Potteru, osim najavljenog televizijskog reuniona s glumcima koji su uprizorili kultne likove čarobnjaka i bezjaka, fanove je dočekala još jedna lijepa vijest, piše Travel + Leisure.

Naime, američka tvrtka USDish traži osobe koje će pogledati pet filmova iz djetinjstva te im poslati svojevrsni izvještaj o iskustvu – kako su te filmove doživjeli danas u odnosu na to kako su ih doživjeli kada su ih gledali prvi put, kao djeca. 

Premda je dopušteno odabrati bilo kojih pet filmova, ovo je zasigurno savršena prilika za krenuti u božićni Harry Potter maraton.

Novčana nagrada iznosi 1234 dolara što je trenutno nešto više od 8000 kuna, a osim toga pobjednik ili pobjednica će dobiti pristup streaming platformi za filmove, razne stvarčice koje će doprinijeti ugodnijoj atmosferi gledanja filmova, te grickalice iz desetljeća u kojem je rođen odnosno rođena.

Budući da sve ovo zvuči pomalo predobro da bi bilo istinito, moramo napomenuti da u svemu ovome postoji i kvaka. Uvjet za prijavu, osim toga da morate imati 18 godina, jest i taj da morate biti američki građanin ili imati stalno prebivalište u SAD-u. Ako se igrom slučaja neki sretnik pronašao u navedenom, može se prijaviti na poveznici.
FOTO: PEXELS