LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sasvim drukčiji poklon

WWF: Možete posvojiti tigra, risa, bijelog medvjeda

Da u ovo blagdansko vrijeme pod bor stavimo nešto jedinstveno, poziva WWF Adria koja ujedno upozorava da je veličina populacija sisavaca, ptica, riba, vodozemaca i gmazova smanjena za zabrinjavajućih 68%.

Da u ovo blagdansko vrijeme pod bor stavimo nešto jedinstveno, poziva WWF Adria koja ujedno upozorava da je veličina populacija sisavaca, ptica, riba, vodozemaca i gmazova smanjena za zabrinjavajućih 68%.

WWF Adria svima zainteresiranima otvara mogućnost da posvoje tigra, risa, bijelog medvjeda. Radi se, naravno, o simboličnom činu, ali sve posvojitelje ugroženih životinja očekuje potvrda o posvojenju koju mogu izložiti na zidu. 

– Pandemija je promijenila naše živote, no darovi koje odlučimo pokloniti mogu nam dati nadu u bolju budućnost i zdraviji planet. U ovo blagdansko vrijeme stavimo pod bor nešto jedinstveno! WWF vas poziva da odaberete budućnost punu života – budućnost ispunjenu tigrovima, polarnim medvjedima, risovima i dupinima. Ovog Božića izaberite dar za zaštitu prirode i zdravlje našeg planeta. Jer, samo osiguravajući svoje zdravlje i zdravlje svoje djece možemo spriječiti buduće pandemije. – navode iz organizacije.

Pojašnjavaju i kako posvojiti: kliknite na donacije.wwfadria.org, odaberite životinju koja vam je draga, ispišite ime osobe kojoj darujete životinju (ako je ne darujete sebi), dragoj osobi upišite svoju poruku ili čestitku, odaberite dan i vrijeme kada želite da vaš poklon stigne na odabranu e-adresu.

– Simboličnim posvajanjem ugrožene životinje podržavate rad WWF-a i omogućujete nam da osiguravamo život na zdravom planetu. Sada je važnije nego ikad izgraditi uravnoteženi odnos s prirodom, štiteći tako vlastito zdravlje. Ove godine pozivamo vas da darujete nešto originalno i velikodušno za bolju budućnost. Učinite ovaj Božić jedinstvenim za sve nas! – ističe Petra Boić Petrač iz WWF Adrije.

Prema WWF-ovom ovogodišnjem Izvještaju o stanju planeta, od 1970. godine veličina populacija sisavaca, ptica, riba, vodozemaca i gmazova smanjena je za zabrinjavajućih 68%.

– Na nama je da preokrenemo ovaj zastrašujući pad! Njihova je budućnost u našim rukama, a djelovati možemo odmah. Svojom malom donacijom, simboličnim posvajanjem životinje, podržat ćete rad WWF-a na terenu i pridonijeti projektima koji uključuju lokalne zajednice i smanjenje sukoba između ljudi i velikih zvijeri. – poručuju. 

FOTO: WWF