LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nova serija

VIDEO: Uskoro premijera iščekivane serije o mladima, adaptacije popularnog romana Sally Rooney

Serija prati Frances, 21-godišnju studenticu dok se snalazi u nizu veza koje je prisiljavaju da se prvi put suoči s vlastitim ranjivostima.

Serija prati Frances, 21-godišnju studenticu dok se snalazi u nizu veza koje je prisiljavaju da se prvi put suoči s vlastitim ranjivostima.

Dugoiščekivana nova serija Razgovori s prijateljima (Conversations With Friends), adaptacija debitantskog bestselera Sally Rooney, imat će premijeru 3. lipnja na HBO Max streaming platformi, kada u ponudu dolazi svih 12 epizoda. Serija prati Frances, 21-godišnju studenticu dok se snalazi u nizu veza koje je prisiljavaju da se prvi put suoči s vlastitim ranjivostima.

 

Frances (Alison Oliver) je pronicljiva, inteligentna i britka. Njezina bivša djevojka, a sada najbolja prijateljica Bobbi (Sasha Lane), samouvjerena je, otvorena i neodoljiva. Iako su prekinule prije tri godine, Frances i Bobbi praktički su nerazdvojne i zajedno izvode spokenword poeziju u Dublinu. Na jednom od svojih nastupa upoznaju Melissu (Jemima Kirke), stariju spisateljicu, koja se njima fascinira.

Bobbi i Frances počinju provoditi vrijeme s Melissom i njezinim suprugom Nickom (Joe Alwyn), zgodnim, ali suzdržanim glumcem. Dok Melissa i Bobbi otvoreno flertuju jedna s drugom, Nick i Frances upuštaju se u intenzivnu, tajnu aferu koja ih oboje iznenađuje. Ubrzo afera počinje testirati povezanost između Frances i Bobbi, prisiljavajući Frances da preispita svoj osjećaj sebe i prijateljstvo koje joj je tako drago.

 

Seriju su režirali Lenny Abrahamson i Leanne Welham, u produkciji Element Pictures. Izvršni producenti su Ed Guiney, Emma Norton i Andrew Lowe za Element Pictures, Rose Garnett i Tommy Bulfin za BBC te Lenny Abrahamson. Catherine Magee je producentica serije, a Jeanie Igoe je producentica. Alice Birch, Mark O’Halloran, Meadhbh McHugh i Susan Soon He Stanton adaptirali su roman za TV.

FOTO: PIXABAY